Mam nadzieję,
 Mam nadzieję,    że dzisiaj między deszczami się uda...
 że dzisiaj między deszczami się uda...Roślina o którą pytasz to całkiem niepozorna lepnica.
Miło mi,że Ci się spodobały moje ogrodowe kadry!

marta64
 wszyscy wyczekujemy słonecznego lata ale póki co jakoś  nie widać go na horyzoncie w naszym regionie...
 wszyscy wyczekujemy słonecznego lata ale póki co jakoś  nie widać go na horyzoncie w naszym regionie...  
 U mnie także ślimaki górą chodzą... Ostatnio na liściu jabłkowym go zdybałam
 długą drogę musiał przebyć,żeby tam dotrzeć!
 długą drogę musiał przebyć,żeby tam dotrzeć!  
 Dziękuję za odwiedziny i miły
 komentarz!
 komentarz!  
 Lucynko
 oby Twoje zaklęcia się spełniły!
  oby Twoje zaklęcia się spełniły!  Dość mam już tej  słoty...Czerwiec się kończy a niewiele dni można było poświęcić na pełne działkowanie... Rośliny póki co dają radę, u mnie woda wsiąka w glebę jak w gąbkę .. Najgorsze burze i wichury
 Dość mam już tej  słoty...Czerwiec się kończy a niewiele dni można było poświęcić na pełne działkowanie... Rośliny póki co dają radę, u mnie woda wsiąka w glebę jak w gąbkę .. Najgorsze burze i wichury  ...Złamały mi 2 pergole różane..jedną Syn  naprawił a  drugą trzeba wymienić co w tej chwili bez uszczerbku dla 2  sporych róż
 ...Złamały mi 2 pergole różane..jedną Syn  naprawił a  drugą trzeba wymienić co w tej chwili bez uszczerbku dla 2  sporych różraczej nie możliwe. Tym bardziej,że Syn ma kontuzję ręki i nie może jej przesilać a my z M sami nie damy rady..
 Starość nie radość!
 Starość nie radość!  

Ingrid Bergman

Katherine Levis

pearl lake

blue cadet

Flammentanz

Ślimaki,mrówki,mszyce,grzyby,nornice,krety.pędraki...itd!
 Ślimaki,mrówki,mszyce,grzyby,nornice,krety.pędraki...itd!