Gratulacje z powodu sukcesu okulizowanej róży.
Irysy bródkowe wysokie to też moje ulubione

Jak miło czyta się twój wątek,czuć pasję ogrodniczą a pomysły rodzą ci się pewnie codziennie
 Jak miło czyta się twój wątek,czuć pasję ogrodniczą a pomysły rodzą ci się pewnie codziennie  Zostawiłabym bluszcz,jest pewniejszy,chociaż zimy teraz takie łagodne,że i wisterią się może będziemy cieszyć.Czekam na kwitnienie swojej,mam dwie młode. Irysy piękne,niektóre widzę po raz pierwszy.Brzoskwiń zazdroszczę,u mnie ani jednej
 Zostawiłabym bluszcz,jest pewniejszy,chociaż zimy teraz takie łagodne,że i wisterią się może będziemy cieszyć.Czekam na kwitnienie swojej,mam dwie młode. Irysy piękne,niektóre widzę po raz pierwszy.Brzoskwiń zazdroszczę,u mnie ani jednej  Ostrokrzew cudny
 Ostrokrzew cudny  Pergola bardzo udana,jak zarośnie zrobi się bardzo klimatycznie.Może i ja w końcu hamak zamocuję
 Pergola bardzo udana,jak zarośnie zrobi się bardzo klimatycznie.Może i ja w końcu hamak zamocuję  Z przyjemnością będę zaglądać,chociaż zrobiłam sobie przerwę od forum,chyba każdy przez to przechodzi,ale właśnie takiej świeżości jaką tu spotkałam mi brakuje
 Z przyjemnością będę zaglądać,chociaż zrobiłam sobie przerwę od forum,chyba każdy przez to przechodzi,ale właśnie takiej świeżości jaką tu spotkałam mi brakuje 

Chyba czas na nową rabatkę
 Chyba czas na nową rabatkę   

!! A owocujących drzewek to zazdroszczę ci
 !! A owocujących drzewek to zazdroszczę ci  ; u mnie ostatnimi laty ciągle długie przymrozki i żadnych owoców czy orzechów znów nie będzie.
 ; u mnie ostatnimi laty ciągle długie przymrozki i żadnych owoców czy orzechów znów nie będzie. 
 wiadomo pewnie na bieżąco coś się w głowie urodzi to będziemy działać
  wiadomo pewnie na bieżąco coś się w głowie urodzi to będziemy działać 

Wcześniej obserwowałam cichaczem co dzieje się w Twoim ogrodzie,teraz zostawiam ślad
 Wcześniej obserwowałam cichaczem co dzieje się w Twoim ogrodzie,teraz zostawiam ślad Kleopatrę chciałam przezimować na oknie, ale nie wyszło.Musiałam ściąć i poszła na spoczynek do piwnicy
 Kleopatrę chciałam przezimować na oknie, ale nie wyszło.Musiałam ściąć i poszła na spoczynek do piwnicy 

u mnie canny już śpią w piwnicy, chociaż niektóre już myślą, że wiosna.
  u mnie canny już śpią w piwnicy, chociaż niektóre już myślą, że wiosna. czyli około 40
 czyli około 40   Zastanawiam się tylko gdzie ja to posadzę haha
 Zastanawiam się tylko gdzie ja to posadzę haha   

Pamiętaj o mnie
  Pamiętaj o mnie 

Lepiej przesadź go w inne miejsce, bo możesz do domu w pewnym momencie nie wejść
  Lepiej przesadź go w inne miejsce, bo możesz do domu w pewnym momencie nie wejść