A ta na serio to są śliczne, bez wyjątku

- co prawda n.n. ale za to z ładny, mocno pachnącym kwiatem:
 - co prawda n.n. ale za to z ładny, mocno pachnącym kwiatem:
 . U mnie echinopsisy mają jeszcze daleką drogę, na szczęście zimy już chyba nie będzie tej wiosny
  . U mnie echinopsisy mają jeszcze daleką drogę, na szczęście zimy już chyba nie będzie tej wiosny  .
 . .
 .

kolejna dawka wspaniale kwitnących roślin. Rebutia hybr. - mimo swoich niezbyt dużych, a w zasadzie drobnych rozmiarów, bardzo obficie i kolorowo kwitną, jestem tymi roślinami zauroczony
  kolejna dawka wspaniale kwitnących roślin. Rebutia hybr. - mimo swoich niezbyt dużych, a w zasadzie drobnych rozmiarów, bardzo obficie i kolorowo kwitną, jestem tymi roślinami zauroczony   .
 .
 Kilka roślin wyjątkowo mnie zachwyciło: Rebutia hybr. Leona, Rebutia hybr. Apricot Ice, Rebutia hybr. Vivien ale również delikatna Rebutia hybr. Celebration
 Kilka roślin wyjątkowo mnie zachwyciło: Rebutia hybr. Leona, Rebutia hybr. Apricot Ice, Rebutia hybr. Vivien ale również delikatna Rebutia hybr. Celebration   Z hybrydowych piękności muszę wyróżnić dwie: Chamaecereus hybr. Lincoln Pink Diamond i piękny kwiat echinopsis
 Z hybrydowych piękności muszę wyróżnić dwie: Chamaecereus hybr. Lincoln Pink Diamond i piękny kwiat echinopsis  

Hoje super a kolekcja Twojego kolegi jest taka że słów brakuje.
 Hoje super a kolekcja Twojego kolegi jest taka że słów brakuje.

Kolorowo, pięknie
  Kolorowo, pięknie