Na wsi u maakity cz.1
- maakita
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 17 maja 2007, o 08:47
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
AgnessDziękuje!!! Ja mam brzoskwinie "Harnaś" nie wiem czy coś z niej będzie, pyzatym zawsze marzyłam o takiej pancernej.
Aga Kopiuj ta szklarenka powstała pod wpływem dyskusji w Twoim wątku. Tak prawdę powiedziawszy to pudełko nie jest jeszcze najlepsze, ale tylko takie miałam w domu.
KrzysiuTobie też bardzo, bardzo dziękuje. Ja mam Harnasia i nie miałam pojęcia, że wymaga intensywnego cięcia. Jak tylko przeżyje tą zimę to będzie cięty.
Aga Kopiuj ta szklarenka powstała pod wpływem dyskusji w Twoim wątku. Tak prawdę powiedziawszy to pudełko nie jest jeszcze najlepsze, ale tylko takie miałam w domu.
KrzysiuTobie też bardzo, bardzo dziękuje. Ja mam Harnasia i nie miałam pojęcia, że wymaga intensywnego cięcia. Jak tylko przeżyje tą zimę to będzie cięty.
- maakita
Gabrysiu ja nie narzekam, bo ja dzikus jestem, ale moja córka ma inne podejście, ona by chciała w bloku. Jak jest czas wolny to ona nie chce do lasu tylko do sąsiadów.
Iza Nie przesadzajmy z tymi widokami, są pory kiedy jest brzydko. Jakaś taka bura jesień. Do tego mój ogród jest daleki od ideału. Choć przyznam mieszkam w cudownym miejscu i bardzo się z tego cieszę.
Iza Nie przesadzajmy z tymi widokami, są pory kiedy jest brzydko. Jakaś taka bura jesień. Do tego mój ogród jest daleki od ideału. Choć przyznam mieszkam w cudownym miejscu i bardzo się z tego cieszę.
- bishop
- Od: 4 cze 2008, o 22:54
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Piękno jest w oczach patrzącego, jak to kiedyś zauważyła Hania. Za mlodu większość ludzi myśli, że trawa po drugiej stronie jest zieleńsza. Z wiekiem zmieniają się priorytety...maakita pisze:[...] Nie przesadzajmy z tymi widokami, są pory kiedy jest brzydko. Jakaś taka bura jesień. Do tego mój ogród jest daleki od ideału. Choć przyznam mieszkam w cudownym miejscu i bardzo się z tego cieszę.
Nie to, żebyśmy byli tetrykami, my po prostu wiemy, co dobre...

Pozdrawiam - Krzysiek
Mój czasopożeracz
Mój czasopożeracz
- maakita
Gabrysiu a ja uciekłam z bloków i bardzo z tego się cieszę, ty też ciągle masz taką szansę.
Krzysiu masz racje, ja po prostu jestem dziś i wczoraj, troszkę wściekła, bo bo naprawdę od wczoraj mam taki widok, którym chciałbym się podzielić, a nie mogę bo aparat jest popsuty. Mój A. ma jakiś w komórce, ale bywa w domu o zmroku
. Rano jak wstałyśmy z córą stałyśmy 10 min. przy oknie i podziwiałyśmy, a jak po południu wracałyśmy z Krakowa samochodem to jak dojeżdżałyśmy do domu zatrzymałam samochód i oglądałyśmy widoki, a ja nie miałam aparatu .
.
Córka choć ciągnie do bloków ma właściwe poczucie piękna.
Krzysiu masz racje, ja po prostu jestem dziś i wczoraj, troszkę wściekła, bo bo naprawdę od wczoraj mam taki widok, którym chciałbym się podzielić, a nie mogę bo aparat jest popsuty. Mój A. ma jakiś w komórce, ale bywa w domu o zmroku

Córka choć ciągnie do bloków ma właściwe poczucie piękna.