Wiejskie podwórko - aguskac cz.1
- tu.ja
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No nie! Aga! Jestem pod wrażeniem! I grilla, i piwniczki i wielu zakątków Twego ogrodu. Ta łączka jest super. Nie powinnaś się przejmować jakimiś pojedynczymi chwastami. Przecież nie w każdym ogrodzie musi być angielski trawnik! Poza tym ta łączka ma dużo uroku i znacznie lepiej pasuje do całości niż takie "boisko piłkarskie".
Bez jest do pozazdroszczenia. Uwielbiam jego zapach. Posadziłam 2 małe krzaczki, ale jeszcze mi nie kwitły.
Bez jest do pozazdroszczenia. Uwielbiam jego zapach. Posadziłam 2 małe krzaczki, ale jeszcze mi nie kwitły.
- aguskac
- Od: 9 kwie 2007, o 22:28
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Wiele razy na niej piekliśmy, rewelacja. Nie pęka, mięsko się nie przypala, nie trzeba pilnować z butelką do polewania, nawet tłuszczem nie trzeba jej smarować, choć ja czasem leciutko kapnę i rozetrę. Ma około 2 cm jak słusznie zauważyłaś.Gabriela pisze:Aguś, zainteresowała mnie ta płyta marmurowa na grillu.
Ona nie pęknie ?
A jaką ma grubość ? tak na moje oko, to ok 2cm. tak ?
Radzę Ci skuś się

- aguskac
tu.ja pisze:No nie! Aga! Jestem pod wrażeniem! I grilla, i piwniczki i wielu zakątków Twego ogrodu. Ta łączka jest super. Nie powinnaś się przejmować jakimiś pojedynczymi chwastami. Przecież nie w każdym ogrodzie musi być angielski trawnik!
Bez jest do pozazdroszczenia.

Ten bez rośnie w komornikach pod Poznaniem, nie mogłam się oprzeć by nie fotnąć

- Gabriela
- Od: 18 gru 2007, o 17:22
Skoro tak twierdzisz, to na pewno kupię taką płytę.aguskac pisze: Wiele razy na niej piekliśmy, rewelacja. Nie pęka, mięsko się nie przypala, nie trzeba pilnować z butelką do polewania, nawet tłuszczem nie trzeba jej smarować, choć ja czasem leciutko kapnę i rozetrę. Ma około 2 cm jak słusznie zauważyłaś.
Radzę Ci skuś się
Te moje ruszta mnie już denerwują, wiecznie są uciorane i spalone.
A i mięsko na pewno zdrowsze...
Widzę że pracuś z Ciebie, zresztą moją krzywą alejkę też sama układałam.
- aguskac
Takie płyty to najłatwiej zdobyć od kamieniarza przy cmentarzu 
Tak naprawdę to robiłam dobre wrażenie hihi jak mój M siadł na chwilkę odsapnąć. Ale kilka kamieni ułożyłam. No i pilnowałam czy równo kładzie ;:2
Za to sama targałam kamulce na otoczki do wysepek, bo mi się chciało koniecznie "już" a mąż był w gipsowym pancerzyku.

Tak naprawdę to robiłam dobre wrażenie hihi jak mój M siadł na chwilkę odsapnąć. Ale kilka kamieni ułożyłam. No i pilnowałam czy równo kładzie ;:2
Za to sama targałam kamulce na otoczki do wysepek, bo mi się chciało koniecznie "już" a mąż był w gipsowym pancerzyku.
- aguskac
W piwniczce przybyły jeszcze potem winka i kolejne nalewkiAGNESS pisze:Aguś grill i miejsce do imprezowania supera piwniczka z zawartością powoduje zazdrość
![]()
Pomidorki super jak pomyślę o tych które musimy teraz jeść k to aż ciarki przechodzą
ech ten smak ogrodowych wysłodzonych słoneczkiem

Teraz jak kupię pomidory to leżą leżą aż się ktoś zlituje, a latem... donosi się z ogrodu i donosi.. a one nikną w oczach.
- aguskac
Witaj witajhektores pisze:eee.... no mowe mi odebrało
nie wiem ale jakoś wcześniej nie trafiłem na ten wątek
aaa... witam powinienem zacząć
piękne kanny i hosty ........
a grill dodałem do zakładek bo mnie zainspirował tak samo jak te obrzeża z cegieł
po prostu pieknie i teraz wiem jak rozmnożyć winogron![]()
![]()
![]()

Ja to musiałam u Ciebie być

Co do winogron to muszę przyznać, że jakaś fiksacja mnie dopadła hihihih . Od marca będę ukorzeniać kolejne kilka odmian