Twoje orliki śliczne, pokazują światu swoje wnętrze, a nie spuszczają główek w dół
 Azalie już kwitną i jeszcze dużo w pąkach.Wydawało mi się, że najpierw kwitną japońskie, a po nich wielkokwiatowe
 Azalie już kwitną i jeszcze dużo w pąkach.Wydawało mi się, że najpierw kwitną japońskie, a po nich wielkokwiatowe   
 Funkia, niczym biały płomień wśród zieloności, bardzo mi się podoba, ale rozwijająca się paproć o ciemnych łodygach, zachwycająca

ta azalia wielkokwiatowa  to najwcześniejsza z moich.Pozostałe jeszcze w pąkach.
  ta azalia wielkokwiatowa  to najwcześniejsza z moich.Pozostałe jeszcze w pąkach.  No i jeszcze pontyjka  kwitnąca i niesamowicie pachnąca...Orliki w tym roku słabiutko ! Rok temu były okazałe różnokolorowe krzaczory w tym roku tylko siewki  w niezbyt  atrakcyjnych kolorach.
  No i jeszcze pontyjka  kwitnąca i niesamowicie pachnąca...Orliki w tym roku słabiutko ! Rok temu były okazałe różnokolorowe krzaczory w tym roku tylko siewki  w niezbyt  atrakcyjnych kolorach.  

Hosty masz ogromne,Arum już otworzyło swój kwiat a za nim podąża rabarbar.
 Hosty masz ogromne,Arum już otworzyło swój kwiat a za nim podąża rabarbar.  

i azalii prawie drugie tyle. 2 odmiany rh mi nie kwitną i już mam upatrzone dla nich nowe miejsca...
   i azalii prawie drugie tyle. 2 odmiany rh mi nie kwitną i już mam upatrzone dla nich nowe miejsca...  

Niezależnie od tego, gdzie lilie kwitną, są naprawdę piękne, tym bardziej urokliwe, że tak wcześnie.
  Niezależnie od tego, gdzie lilie kwitną, są naprawdę piękne, tym bardziej urokliwe, że tak wcześnie.  Dwadzieścia sztuk to naprawdę dużo
  Dwadzieścia sztuk to naprawdę dużo  , choć mam ich kilka, głównie syberyjskie i cebulowe holenderskie.
 , choć mam ich kilka, głównie syberyjskie i cebulowe holenderskie.