Kamienie 3 lata od samego początku będę je odsuwał na szerokość korony i sypał korą. "Transpirując"? Co to oznacza
 Kamienie 3 lata od samego początku będę je odsuwał na szerokość korony i sypał korą. "Transpirując"? Co to oznacza  Ja miałem pomysły, że właśnie on lubi jak w niego słońce grzeje bo właśnie tak to wygląda, że tam gdzie na niego świeci słońce jest ładny a tam gdzie słońca nie ma no to widać na zdjęciu
 Ja miałem pomysły, że właśnie on lubi jak w niego słońce grzeje bo właśnie tak to wygląda, że tam gdzie na niego świeci słońce jest ładny a tam gdzie słońca nie ma no to widać na zdjęciu  Czy jest jakaś szansa że coś mu pomoże? Chociażby odsunięcie tych kamieni i wyłożenie korą? Co można wokół niego jeszcze posadzić aby mu pomóc? Coś niewielkiego żeby wszystko całkowicie nie zarosło
 Czy jest jakaś szansa że coś mu pomoże? Chociażby odsunięcie tych kamieni i wyłożenie korą? Co można wokół niego jeszcze posadzić aby mu pomóc? Coś niewielkiego żeby wszystko całkowicie nie zarosło 
- Wt 28 kwi 2020 13:44 -
Znalazłem jedno obrzeże metrowe i próbnie coś wykombinowałem. Czy jeśli tyle odsłonie w okół drzewka to wystarczy? Szkoda, że obrzeża nie są 1.5 metrowe bo wtedy by chyba optymalnie było przynajmniej dla tych większych bo dla tych wszystkich małych szczepionych to chyba metrowe będzie ok i akurat mi się idealnie wpasuje.