tak pięknie jeszcze nie kwitla, jabłoń ozdobna
  tak pięknie jeszcze nie kwitla, jabłoń ozdobna

szczepiliscie , prawda  ?  ciekawe jakie beda jabluszka. Mam  nadzieje ze Lespedeza rosnie. One b. późno zaczynają wegetacji, jeszcze nic nie widać.    Pa pa
   szczepiliscie , prawda  ?  ciekawe jakie beda jabluszka. Mam  nadzieje ze Lespedeza rosnie. One b. późno zaczynają wegetacji, jeszcze nic nie widać.    Pa pa  

. Kijki przygotowane do wymarszu, ciekawe czy psiaki również Ci towarzyszą w tych eskapadach
 . Kijki przygotowane do wymarszu, ciekawe czy psiaki również Ci towarzyszą w tych eskapadach Karolinko, miło widzieć Twojego uśmiechniętego buziaka. Zrazy dostałam od Marysi (Maski). Też posadziłam dwa drzewka i mam  trzy w rezerwie, w doniczkach. Te w gruncie podlewam jeszcze, bo straszna susza. To jest odmiana Redlove, tutaj Marysia otworzyła o niej wątek
 Karolinko, miło widzieć Twojego uśmiechniętego buziaka. Zrazy dostałam od Marysi (Maski). Też posadziłam dwa drzewka i mam  trzy w rezerwie, w doniczkach. Te w gruncie podlewam jeszcze, bo straszna susza. To jest odmiana Redlove, tutaj Marysia otworzyła o niej wątek 

moje Lrspedezy też śpią całkowicie.  A Paulownie  miałam w garażu i rosną sobie, teraz już na dworze,  ale na  stole i pod ścianą  to cieplej.   Paulownie  masz ode mnie ?   Pozdrawiam Cię  serdecznie
  moje Lrspedezy też śpią całkowicie.  A Paulownie  miałam w garażu i rosną sobie, teraz już na dworze,  ale na  stole i pod ścianą  to cieplej.   Paulownie  masz ode mnie ?   Pozdrawiam Cię  serdecznie  

moje judaszowiec
moje judaszowiec 
 pięknie i długo  kwitnie porzeczka , warto ja mieć
pięknie i długo  kwitnie porzeczka , warto ja mieć 

niewiele zostało z Lennei ?
  niewiele zostało z Lennei ? nowa,  Henry Kern
nowa,  Henry Kern  Obiela
Obiela 
 wiśnia kolumnowa
wiśnia kolumnowa 
 Yelow River   też  zupełnie nie zmarzla
 Yelow River   też  zupełnie nie zmarzla