Pytania do Ekipy Moderującej cz.2
- Foxowa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 11 kwie 2017, o 06:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Re: Pytania techniczne
Czytałam. Niestety mnie to nic nie mówi, wszystko co można było zmienić zmieniłam, ale jest dalej tak jak było. Z reszta przecież pisałam do administracji i omawialismy ten temat. Niestety bez skutku.
Nadal nie wiem co można z tym zrobić.
Nadal nie wiem co można z tym zrobić.
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Od: 16 sie 2006, o 14:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Możesz napisać do dostawcy Internetu z jakiego usług korzystasz,U mnie jest to Netia i ja nie narzekam na tę wspólprace choc i tu czasem zdarza się jakis przestój ,szczególnie późnym wieczorem ale z reguły trwa to krótko.
- Foxowa
Wróciłam i wszystko działa bez zarzutu tak więc ok
.
Nie wiem co się stało i jak to zrobiłam- właściwie nic, ale jest ok.
Btw przez przypadek przed chwilą zgłosiłam swój własny post. Myślałam że wysyłam, szybko na wariata chciałam poprawić literówki żeby nie uciekła edycja i wysłałam. Nie da sięchyba tego cofnąć ale jak ktoś będzie czytał to proszę zignorować zgłoszenie.
.
Nie wiem co się stało i jak to zrobiłam- właściwie nic, ale jest ok.
Btw przez przypadek przed chwilą zgłosiłam swój własny post. Myślałam że wysyłam, szybko na wariata chciałam poprawić literówki żeby nie uciekła edycja i wysłałam. Nie da sięchyba tego cofnąć ale jak ktoś będzie czytał to proszę zignorować zgłoszenie.
- Foxowa
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Kontakt:
Pisałam o tym już wielokrotnie.
IP dla każdego komputera przydziela dostawca internetu.
To on zmienia swoje ustawienia,parametry - jak często i po co - nie wiem.
To do dostawcy internetu należy kierowac zapytanie dlaczego tak czesto zmienia nam to IP,
co powoduje,że na wielu portalach z których korzystamy raz bywamy zbanowani innym razem nie mamy dostepu by za chwilę znowu wszystko było dostępne.
Wyjasnienie tego nie leży w kompetencjach forum.

To do dostawcy internetu należy kierowac zapytanie dlaczego tak czesto zmienia nam to IP,
co powoduje,że na wielu portalach z których korzystamy raz bywamy zbanowani innym razem nie mamy dostepu by za chwilę znowu wszystko było dostępne.
- norbert76
- Od: 15 paź 2011, o 14:36
Jeśli coś mógłbym pomóc. Jeśli zajdzie znów taka sytuacja, to spróbuj wyłączyć i włączyć router.
"Głową muru nie przebijesz, ale jeśli zawiodły inne metody należy spróbować i tej." - Józef Piłsudski
Dżungla w bloku
Storczykowo u Norberta
Dżungla w bloku
Storczykowo u Norberta
Prośba o przeniesienie kilku wpsiów do właściwego wątku
Mam serdeczną prośbę o przeniesienie off-topicu z wątku o kosach spalinowych do wątku o kosiarkach. U dołu strony i na kolejnej jest dyskusja o kosiarkach. Trochę bałaganu się tam zrobiło.
https://www.forumogrodnicze.info/viewto ... &start=368
Pozdrawiam
https://www.forumogrodnicze.info/viewto ... &start=368
Pozdrawiam
To mój ogród jest dla mnie, a nie ja dla mojego ogrodu
Re: Prośby o otworzenie wątku
Dobry wieczór.
Napisze szczerze nie było mnie tutaj kilka ładnych lat, z powodu rożnych historii, przeżyć wiele by o tym pisać. Moj wątek to jollla500 wiele forumowiczów to potwierdzi. Chciałabym wrócić,mój ogró bardzo sie zmienił, ale problem jest taki że moja poczta forum500@wp.pl juz nie iestnieje. Co mam zrobic ?Prosze o pomoc. Jola
Napisze szczerze nie było mnie tutaj kilka ładnych lat, z powodu rożnych historii, przeżyć wiele by o tym pisać. Moj wątek to jollla500 wiele forumowiczów to potwierdzi. Chciałabym wrócić,mój ogró bardzo sie zmienił, ale problem jest taki że moja poczta forum500@wp.pl juz nie iestnieje. Co mam zrobic ?Prosze o pomoc. Jola
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Kontakt:
Napisz do mnie maila a ja podam Ci hasło dostepu do starego konta .
Proszę podaj mi maila?Karo pisze:Napisz do mnie maila a ja podam Ci hasło dostepu do starego konta .
Nie mogę się tutaj odnaleźć dawno nie byłam i błądzę.
Re: Pytania do Ekipy Moderującej cz.2
Drodzy Administratorzy,
kiedyś mogłem pisać wiadomości.
A jakiś czas temu odebrano mi tę przyjemność. Czy to jakaś kara?
I jeszcze jedno pytanie, dlaczego nie mogę zadawać pytań, komentować w wątku sprzedażowym?
Pozdrawiam
Tomek
kiedyś mogłem pisać wiadomości.
A jakiś czas temu odebrano mi tę przyjemność. Czy to jakaś kara?
I jeszcze jedno pytanie, dlaczego nie mogę zadawać pytań, komentować w wątku sprzedażowym?
Pozdrawiam
Tomek
- Karo
- -Administrator Forum-.
- Kontakt:
Ponieważ bywasz na forum bardzo rzadko,dziś trudno ustalić jaki był powód zablokowania Ci w poprzenim sezonie - przed czerwcem 2019 r. dostępu do sekcji handlowej oraz możliwości wysyłania PW.
Umożliwimy Ci awansem ponownie te opcje,zachęcam jednak do aktywności w dyskusjach na naszym forum.
Umożliwimy Ci awansem ponownie te opcje,zachęcam jednak do aktywności w dyskusjach na naszym forum.
Dziękuję bardzo.
Bywam często, rzadko pisuję. To prawda.
Ale mam już status rozkręcam się.
Pozdrawiam
Tomek
Bywam często, rzadko pisuję. To prawda.
Ale mam już status rozkręcam się.
Pozdrawiam
Tomek
- Foxowa
Tak też zrobiłam i zadzwoniłam do działu technicznego. Pan mi powiedział że może tak być Że się pokrywa mój numer z numerem zbanowanym lub jego fragmentem i dostawcą nie ma na to wpływu,bo to nie on banuje tylko zarządca strony.Karo pisze:Pisałam o tym już wielokrotnie.![]()
Pan twierdzi że to nie jest wielki problem i że administracja forum zazwyczaj jest w stanie moje ip ustalić i dodać na listę wykluczonych czy jakoś tak. Wtedy banowac mnie nie będzie bo u Was nie będzie do tego wskazań.
Jeśli się tak da to bardzo proszę, bo zbanował mnie już tyle razy że mam dość. A myślałam, że przeszło.