Sekator pewnie się stępił na różach.
  Sekator pewnie się stępił na różach.  Piękne te bladawce irysowe, pierwszy raz zobaczyłam w wątku irysowym.
  Piękne te bladawce irysowe, pierwszy raz zobaczyłam w wątku irysowym.  Mam podobne doświadczenia z nowymi odmianami irysów, nie mnożą się, tylko giną.
 Mam podobne doświadczenia z nowymi odmianami irysów, nie mnożą się, tylko giną.  
 Spokojnego świętowania.

Sekator pewnie się stępił na różach.
  Sekator pewnie się stępił na różach.  Piękne te bladawce irysowe, pierwszy raz zobaczyłam w wątku irysowym.
  Piękne te bladawce irysowe, pierwszy raz zobaczyłam w wątku irysowym.  Mam podobne doświadczenia z nowymi odmianami irysów, nie mnożą się, tylko giną.
 Mam podobne doświadczenia z nowymi odmianami irysów, nie mnożą się, tylko giną.  

. Pięknie zapowiada się Twoja wiosna i już sporo roślin Ci kwitnie. U mnie iryski giną , moja gleba jest dla nich za ciężka . Niby mieszałam ją z piachem przy sadzeniu ale tegoroczna zima była sprawdzianem dla cebul. Sporo wygniło
 . Pięknie zapowiada się Twoja wiosna i już sporo roślin Ci kwitnie. U mnie iryski giną , moja gleba jest dla nich za ciężka . Niby mieszałam ją z piachem przy sadzeniu ale tegoroczna zima była sprawdzianem dla cebul. Sporo wygniło   . Róże mchowe piękne są i już nie mogę doczekać się kiedy posadzę u siebie
 . Róże mchowe piękne są i już nie mogę doczekać się kiedy posadzę u siebie   . Kompozycja w donicy przepiękna a ja nawet jeszcze o tym nie pomyślałam a przecież już bratki sprzedają . Koronawirus wprowadził zamieszanie i na razie siedzę z dziećmi w domu i bez wyraźnej potrzeby nie wychodzę . Oby sytuacja szybko uspokoiła się .  Pozdrawiam
. Kompozycja w donicy przepiękna a ja nawet jeszcze o tym nie pomyślałam a przecież już bratki sprzedają . Koronawirus wprowadził zamieszanie i na razie siedzę z dziećmi w domu i bez wyraźnej potrzeby nie wychodzę . Oby sytuacja szybko uspokoiła się .  Pozdrawiam   .
.
 Ech, róże to jednak krolowe ogrodu, można podziwiać godzinami
 Ech, róże to jednak krolowe ogrodu, można podziwiać godzinami 

te niebieskie donice są bardzo wdzięczne do robienia różnych kompozycji. Wybrałam żywe barwy, żeby było weselej.
 te niebieskie donice są bardzo wdzięczne do robienia różnych kompozycji. Wybrałam żywe barwy, żeby było weselej.

. Wydaje mi się, że cebulowe ogólnie chyba wolą lżejszą ziemię
 . Wydaje mi się, że cebulowe ogólnie chyba wolą lżejszą ziemię   . Przepięknie prezentują się błękitne bratki
 . Przepięknie prezentują się błękitne bratki   . Szafirki to wdzięczne cebulowe i czekam z utęsknieniem na swoje
 . Szafirki to wdzięczne cebulowe i czekam z utęsknieniem na swoje   . U mnie aktualnie przymrozek i śnieżek sypie
 . U mnie aktualnie przymrozek i śnieżek sypie   . Pozdrawiam
 . Pozdrawiam   .
  .
 Coś pięknego
  Coś pięknego   

Rabata z bratkami wyjątkowo piękna. Bałam się wsadzić swoje do ziemi, jeszcze stoją w garażu w doniczkach. W weekend dostaną miejscówkę, gdzie, jeszcze nie wiem.
 Rabata z bratkami wyjątkowo piękna. Bałam się wsadzić swoje do ziemi, jeszcze stoją w garażu w doniczkach. W weekend dostaną miejscówkę, gdzie, jeszcze nie wiem.  

kręgosłup odmówił współpracy.
 kręgosłup odmówił współpracy. 

To cały czas Europa-Rosarium.
  To cały czas Europa-Rosarium.

Tego ciemiernika przywiozłam ze Zlotu w Sulejówku i nawet mam zapisane,że dostałam go od ada.kj Ada już nie pisze na FO, ale zagląda, a ciemiernik rośnie i wydaje potomstwo.
  Tego ciemiernika przywiozłam ze Zlotu w Sulejówku i nawet mam zapisane,że dostałam go od ada.kj Ada już nie pisze na FO, ale zagląda, a ciemiernik rośnie i wydaje potomstwo.

U mnie z rana popadało, czekam aż urosną
  U mnie z rana popadało, czekam aż urosną  
  Nawozisz trawę na wiosnę?
 Nawozisz trawę na wiosnę?