Witajcie!
Normalnie aż wstyd, miałem być na bieżąco a tu minęło 1,5 miesiąca i nawet nie wiem kiedy
No ale nic, ten czas tak leci, że nie wiem kiedy dzień za dniem mija.
Pogoda niestety u mnie nie do końca dopisuje, cały czas pada i pada, nie ma kiedy drzewek opryskać czy dokończyć cięcia... dzisiaj nawet na działce rano byłem oprysk zrobiłem miedzianem, ale 4 godziny później deszcz, no będę musiał powtórzyć.
Ogólnie staram się nic nie dokupywać, jak na razie jakoś mi to wychodzi, chociaż i tak już tyle tego przyjdzie hihi
Moniko[Alania], Natalio[Blueberry], Julia[julcia1], Iwonko[iwona0042], Aniu[anabuko1], Marzenko[manenka71], Soniu[cyma2704], Małgosiu[Margo2], Seba[seba1999], Alicjo[Alicja125], Wiolu[tulipanka], Małgosiu[clem3] dziękuje Wam wszystkim, że do mnie zaglądacie i dziękuję za ciepłe słowa, jednocześnie przepraszam, że tak grupowo
Marysiu[Maska] na działce już wiosna na całego, krokusy kwitną w najlepsze, pełno pszczółek, masakra nie wiem co to będzie
Ewa[ewita44] tak piwonie sadzimy dość płytko najlepiej około 3 cm

na pewno zakwitną trzeba tylko czasu i cierpliwości
Teresko[inka52] zamówiłem : Old Faithfull, She`s my star, Lorelay, Lemon Chiffon, Eliza Lundy, Joker, Gay Paree, Tom Eckhardt. A Ty jak skusiłaś się na tą z zagranicznej szkółki ?
Seba [max1232] ten obelisk mam już rok, aczkolwiek mam taki sam dla róży, który ma już 3 lata, faktycznie nie wygląda na jakiś super solidny, ale daje radę, jednakże nie będzie na wieczność
Jadziu[JAKUCH] powoli zaczynam coś działać na działce, część no prawie wszystkie drzewka przycięte, wstępny oprysk zrobiony i będę powoli zabierał się za przycinanie traw i pierwsze pielenie...
Iwonko[Iwonka1]piwonie które Ci się podobają to Itohy, tak jak pisała Jadzia

.
Beatko[Beaby] nie skusiłem się na sianie w tym roku hihi, jakoś chyba wygodny się zaczynam robić, a z drugiej strony nie mam warunków

piwonia zakwitnie na pewno o ile za głęboko nie wsadziłaś
Ewelinko[ewelkacha88] no są rzeczy ważne i ważniejsze, teraz masz areał więc na spokojnie co roku coś
A teraz coś aktualnego z ogrodu, zaznaczam że to zdjęcia sprzed 2 tygodni
A tutaj moja nowa pergola pod róże, gdyż stara się rozpadła, myślę że ta posłuży więcej lat