Życzę, żeby rzodkiewki wytworzyły zgrubienia i dzieci miały co chrupać.
Przed nami weekend to może uda Ci się skoczyć zobaczyć co na działce! miłego weekendu

Na szczęście wody w beczkach przybyło i będzie czym podlewać zanim uruchomię pompę.
 Na szczęście wody w beczkach przybyło i będzie czym podlewać zanim uruchomię pompę.

Wiosna?! Może u Ciebie, bo u mnie zapowiadają się niewielkie mrozy i śnieżyce.
 Wiosna?! Może u Ciebie, bo u mnie zapowiadają się niewielkie mrozy i śnieżyce.  Bardzo jestem ciekawa, na ile te prognozy się sprawdzą.
  Bardzo jestem ciekawa, na ile te prognozy się sprawdzą.  
  , a ciemierniki pięknie kwitną bądź przymierzają się do kwitnienia.
 , a ciemierniki pięknie kwitną bądź przymierzają się do kwitnienia.  
  , czego najszczerzej Ci życzę.
 , czego najszczerzej Ci życzę.  

Boję się ze ten sezon będzie obfitował w miliony szkodników bo jednak mróz zawsze kontrolował ilość tego paskudztwa.
 Boję się ze ten sezon będzie obfitował w miliony szkodników bo jednak mróz zawsze kontrolował ilość tego paskudztwa.

Jak tam warzywa w tunelu? Zastanawiam się, czy u mnie nakładać folię na tunel i działać.
  Jak tam warzywa w tunelu? Zastanawiam się, czy u mnie nakładać folię na tunel i działać.

Zawsze mi coś na przeszkodzie.
  Zawsze mi coś na przeszkodzie.  Tylko coś mi się zdaje, że to coś, to zwyczajne lenistwo.
  Tylko coś mi się zdaje, że to coś, to zwyczajne lenistwo.  

teraz tylko marcowy upał i kwietniowy przymrozek i możemy ogłosić koniec sezonu
  teraz tylko marcowy upał i kwietniowy przymrozek i możemy ogłosić koniec sezonu  Efkakam witaj w wątku
 Efkakam witaj w wątku  Foli nie zdejmuję przed zimą więc nie mam tego problemu bardziej mnie martwi gwałtowny wiatr bo może już nie mam tunelu
  Foli nie zdejmuję przed zimą więc nie mam tego problemu bardziej mnie martwi gwałtowny wiatr bo może już nie mam tunelu  W sobotę był , rzodkiewki podlałam, sałata fajnie rośnie na wyścigi z zielskiem a od gwiazdnicy w tunelu zieloniutko
  W sobotę był , rzodkiewki podlałam, sałata fajnie rośnie na wyścigi z zielskiem a od gwiazdnicy w tunelu zieloniutko  Ważne z jakiego regionu jesteś od tego najwięcej zależy , ja mam ten luksus ze mieszkam w południowej Wielkopolsce to wiadomo jeden z najcieplejszych regionów Polski.
 Ważne z jakiego regionu jesteś od tego najwięcej zależy , ja mam ten luksus ze mieszkam w południowej Wielkopolsce to wiadomo jeden z najcieplejszych regionów Polski. 
  A lenistwo na pewno Ci nie doskwiera te ilości parapetowych wysiewów rekompensują brak działki. Działka krzywdy nie ma małżonek dogląda dobytku. Ja  niestety muszę sama ,a nauczona ubiegłorocznymi włamaniami zaglądam częściej , tej zimy  mam na razie spokój.
 A lenistwo na pewno Ci nie doskwiera te ilości parapetowych wysiewów rekompensują brak działki. Działka krzywdy nie ma małżonek dogląda dobytku. Ja  niestety muszę sama ,a nauczona ubiegłorocznymi włamaniami zaglądam częściej , tej zimy  mam na razie spokój.

Cześć Juleczko. U nas wieje, ale nie tak mocno. A wiosna już jest, u nas nad rzeką już słychać żurawie. Może tunel przetrwał
 Cześć Juleczko. U nas wieje, ale nie tak mocno. A wiosna już jest, u nas nad rzeką już słychać żurawie. Może tunel przetrwał  . Dobrego tygodnia
 . Dobrego tygodnia