Życzę szybkiego powrotu do zdrowia
Ogród Tajgi -2009
- ewkapaw
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 sty 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Basiu wracaj szybko do zdrowia - tego Ci życzę . Pięknie zaczynasz prezentować Swoje kwiatki , nabieram wtedy ochotę , żeby też się nauczyc . Trochę mało czasu na wszystko , ponieważ bardzo lubię robić frywolitki , przeglądam to nasze forum , forum o pracach szydełkowych i frywolitkowych , a w domu też trzeba coś zrobić . Myślę jednak , że jak jeszcze kilka razy zobaczę tak ładne zdjęcia , to zmuszona będę z czegoś zrezygnować 
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- TAJGA 2008
- 1000p

- Od: 5 sie 2008, o 09:44
Witajcie.
Dzięki za troskę o moje zdrowie. na razie temperatura trzyma mnie w łóżku. Ale nie mogę wytrzymać bez kompa i Was kochane dziewczyny.
Nie jestem w stanie nadrobić wizyt w Waszych ogrodach, a to szaleństwo zakupowe na razie mnie przeraża.
Ja czekam bliżej wiosny. Liliowców sporo kupiŁam w ubiegłym roku i teraz czekam na ich kwitnienie. Nakupiłam również sporo cebul - zobaczymy co pokażą kiedy zakwitną.
Jolllu 500 - fotki były robione 2 i 5 marca 2008. Zobacz jak to niedługo. Za niecałe 2 miesiące już będą kwitły krokusy a przebiśniegi jeszcze wcześniej.
EdytaB - miło powitać Cię w moim ogródku. Ja nie wysiewam takich trudnych roslin, bo nie mam cierpliwości. Skupiam się na tych łatwiejszych.
Grzesiu - Twoim typem jest szachownica, a ja jestem trochę nią rozczarowana, szachownica kostkowana nie jest zbyt efektowna.
Jesienią kupiłam szachownicę perską i myślę że będzie okazała.
EWA ewkapaw - Ania Raczek tak przystępnie podała instrukcję do obsługi zdjęć, że jak raz spróbowałam to potem już poszŁo. Zwłaszcza jak nie miałam dostępu do netu przez ponad tydzień to musiałam coś robić. na razie wychodzi tak sobie ale będę nad tym pracowała.
Dzięki za troske.
AGNES miło gościć Cię w moim ogródku. na razie rozkręcamy się wszyscy, to są wspominkowe fotki. Myslę, że latem dopiero pokażemy co potrafimy.
Maakita - Madziu jak jesteś zainteresowana tymi zawilcami to tylko daj znać. Ja też jesienią posadziłam sporo narcyzów i tulipanów. Z niecierpliwością czekam na efekt.
Szachownica rośnie już trzeci rok. Słabo się rozrasta, ale ja mam gliniastą ziemię.
Monia68 - fajnie, że podobają sie moje fotki i dziękuję za życzenia zdrowia. Krokusy szybko sie rozrastają. Z jednej cebulki wychodzi kilka kwiatków. Jak wsadzisz 3 - 5 cebulek to już będzie duża kępa i z daleka będzie je widać.
Tess - widzę że Ciebie nie ogarnęło jeszcze szaleństwo zakupowe.
I na liliowce też jeszcze nie zachorowałaś.
A to są bardzo mało wymagające byliny.
Raz posadzisz i masz kłopot z głowy przez najbliższe 10 lat.
Pozdrawiam wszystkich cieplutko (tych piszących i tych oglądających)
Dzięki za troskę o moje zdrowie. na razie temperatura trzyma mnie w łóżku. Ale nie mogę wytrzymać bez kompa i Was kochane dziewczyny.
Nie jestem w stanie nadrobić wizyt w Waszych ogrodach, a to szaleństwo zakupowe na razie mnie przeraża.
Ja czekam bliżej wiosny. Liliowców sporo kupiŁam w ubiegłym roku i teraz czekam na ich kwitnienie. Nakupiłam również sporo cebul - zobaczymy co pokażą kiedy zakwitną.
Jolllu 500 - fotki były robione 2 i 5 marca 2008. Zobacz jak to niedługo. Za niecałe 2 miesiące już będą kwitły krokusy a przebiśniegi jeszcze wcześniej.
EdytaB - miło powitać Cię w moim ogródku. Ja nie wysiewam takich trudnych roslin, bo nie mam cierpliwości. Skupiam się na tych łatwiejszych.
Grzesiu - Twoim typem jest szachownica, a ja jestem trochę nią rozczarowana, szachownica kostkowana nie jest zbyt efektowna.
Jesienią kupiłam szachownicę perską i myślę że będzie okazała.
EWA ewkapaw - Ania Raczek tak przystępnie podała instrukcję do obsługi zdjęć, że jak raz spróbowałam to potem już poszŁo. Zwłaszcza jak nie miałam dostępu do netu przez ponad tydzień to musiałam coś robić. na razie wychodzi tak sobie ale będę nad tym pracowała.
Dzięki za troske.
AGNES miło gościć Cię w moim ogródku. na razie rozkręcamy się wszyscy, to są wspominkowe fotki. Myslę, że latem dopiero pokażemy co potrafimy.
Maakita - Madziu jak jesteś zainteresowana tymi zawilcami to tylko daj znać. Ja też jesienią posadziłam sporo narcyzów i tulipanów. Z niecierpliwością czekam na efekt.
Szachownica rośnie już trzeci rok. Słabo się rozrasta, ale ja mam gliniastą ziemię.
Monia68 - fajnie, że podobają sie moje fotki i dziękuję za życzenia zdrowia. Krokusy szybko sie rozrastają. Z jednej cebulki wychodzi kilka kwiatków. Jak wsadzisz 3 - 5 cebulek to już będzie duża kępa i z daleka będzie je widać.
Tess - widzę że Ciebie nie ogarnęło jeszcze szaleństwo zakupowe.
I na liliowce też jeszcze nie zachorowałaś.
A to są bardzo mało wymagające byliny.
Raz posadzisz i masz kłopot z głowy przez najbliższe 10 lat.
Pozdrawiam wszystkich cieplutko (tych piszących i tych oglądających)
- TAJGA 2008
- 1000p

- Od: 5 sie 2008, o 09:44
-
babi52
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 10 lis 2008, o 00:31
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Cześć Tajguniu.Przewędrowałam sobie Twój ogródek prześliczny.Oczko przepięknie obsadzone roślinkami. Jaka różnorodność roślin.Moje serce podbiły floksy. Czy znasz ich nazwy?Po prostu przepiękne.No i trzykrotka słodka.Widziałam też odętkę kalifornijską jak sobie z nią radzisz. Ja mam z własnego siewu.2 lata rosła pięknie w kępie a poprzedniej wiosny oszalała i wypuściła kłącza na pół metra w każdą stronę.Wyrywałam te kłącza garściami bo wszystko dookoła zagłuszały.W tym roku chyba się jej pozbędę.Zjadacze poziomek (wnusiowie) bardzo przystojni jak malowani chłopcy.Moja wnusia jest malutka ma teraz 1,5 roku.Też lubi poziomki.Latem ledwo chodziła a pędem leciała ,kucała i szukała owoców.Tak mnie ten widok rozczulił że babunia zrezygnowała z połaci trawnika.Z wywalonym językiem pozbyłam się darni i posadziłam 50 krzaków poziomek.Tulipany też przecudnej urody.Wpadnę wiosną aby zobaczyć nowe nabytki.Zyczę zdrowia
Pozdrawiam Kaśka
Pozdrawiam Kaśka