Szafirki w towarzystwie urokliwych prymulek, czegóż chcieć więcej o tej porze roku.

A ta biała na wysokich łodyżkach, to raczej rzadko spotykana. W takim towarzystwie Wasze sny są kolorowe.

Witam wieczorową porą.
 Witam wieczorową porą. 

Niestety, mój małż nawet nie przymierza się do tak  - jak on to nazywa - precyzyjnej roboty.
  Niestety, mój małż nawet nie przymierza się do tak  - jak on to nazywa - precyzyjnej roboty.  Sadzi do gruntu, owszem, ale tylko gdy mu porządnie nakadzę, że spod jego ręki lepiej rosną.
 Sadzi do gruntu, owszem, ale tylko gdy mu porządnie nakadzę, że spod jego ręki lepiej rosną.  
  Biedronkowy nabytek.
  Biedronkowy nabytek. , ale trochę przesadzasz z tą moją kolekcją, którą należałoby w cudzysłów ująć.
 , ale trochę przesadzasz z tą moją kolekcją, którą należałoby w cudzysłów ująć.  

Witajcie!
 Witajcie! 

Pomidory
Pomidory Heliotropy
Heliotropy Najwcześniej wysiane pierwiosnki
Najwcześniej wysiane pierwiosnki

Ja kocham zapach ziemi
  Ja kocham zapach ziemi  , ja na wsi wychowana.
 , ja na wsi wychowana. 
 Pełnik chiński.
Pełnik chiński. Pełnik europejski.
Pełnik europejski.
 też wczoraj z rana miałam słońce, mam i dzisiaj - pogoda wybitnie marcowa, raz słońce, raz deszcz, raz mroźno, raz ciepło, ale wiatrem dmie...Całe szczęście powrotu zimy na horyzoncie nie widać
 też wczoraj z rana miałam słońce, mam i dzisiaj - pogoda wybitnie marcowa, raz słońce, raz deszcz, raz mroźno, raz ciepło, ale wiatrem dmie...Całe szczęście powrotu zimy na horyzoncie nie widać  

Daj spokój nie denerwuj się.Jeszcze będziesz sobie dziękować za fajny nabytek.Ja od
 Daj spokój nie denerwuj się.Jeszcze będziesz sobie dziękować za fajny nabytek.Ja od 
 a ja wczoraj dopiero zdecydowałam jakie odmiany wysieję, chciałam dziś posiać, ale mam po południu gości więc inne zajęcia mnie odciągnęły.
  a ja wczoraj dopiero zdecydowałam jakie odmiany wysieję, chciałam dziś posiać, ale mam po południu gości więc inne zajęcia mnie odciągnęły.

Witajcie!
 Witajcie! I dość ciepły.
  I dość ciepły. Pierwszą jest brak siewek papryki drzewiastej. Strasznie mi głupio, bo z nasionek od forumki. Trudno, jakoś muszę połknąć tę żabę.
  Pierwszą jest brak siewek papryki drzewiastej. Strasznie mi głupio, bo z nasionek od forumki. Trudno, jakoś muszę połknąć tę żabę.  

Bawię się nim teraz i bawię, by jak najszybciej opanować sztukę posługiwania się tym ustrojstwem, bo stary, mały, wygodny stracił aktualność. Ten nie dość, że wieli i ciężki, to jeszcze niewygodny w noszeniu po kieszeniach.
 Bawię się nim teraz i bawię, by jak najszybciej opanować sztukę posługiwania się tym ustrojstwem, bo stary, mały, wygodny stracił aktualność. Ten nie dość, że wieli i ciężki, to jeszcze niewygodny w noszeniu po kieszeniach.  

sprawdzałaś wcześniej zdolność kiełkowania nasion?
 sprawdzałaś wcześniej zdolność kiełkowania nasion?

kontakt cały czas z nami jak najbardziej wskazany.
 kontakt cały czas z nami jak najbardziej wskazany.

tak samo cukiniami i ogórkami, no i jeszcze kurkami.
 tak samo cukiniami i ogórkami, no i jeszcze kurkami.  
  bo my tak robimy.
 bo my tak robimy.