I nie wiadomo czy cieszyć się czy martwić .

, a lawendę uwielbiam.
 , a lawendę uwielbiam.  

.Przy okazji cięć moja ręka sie wzmacnia nawet widać poprawę co jeszcze parę dni temu było niewidoczne .Sekator mi pomaga ciekawe na jak długo
 .Przy okazji cięć moja ręka sie wzmacnia nawet widać poprawę co jeszcze parę dni temu było niewidoczne .Sekator mi pomaga ciekawe na jak długo  To bardzo źle jak coś nam dolega
  To bardzo źle jak coś nam dolega  wtedy mocno się stresujemy, a to nie pomaga wiem coś o tym
  wtedy mocno się stresujemy, a to nie pomaga wiem coś o tym

choć na chwilę. Jak coś jest zrobione w ogródku to zawsze nas cieszy.
  choć na chwilę. Jak coś jest zrobione w ogródku to zawsze nas cieszy. niecierpliwa.
 niecierpliwa.
 storczyk żółty jeśli dobrze widzę - mam identycznego
 storczyk żółty jeśli dobrze widzę - mam identycznego 

Pałeczek do storczyków nigdy nie używałam, ale do innych roślin tak, są bardzo wygodne i zdają egzamin. Za lawendę trzymam kciuki, chociaż gdzieś czytałam że nasiona przed siewem trzeba przechłodzić... Mam nadzieję że moja lawenda posadzona we wrześniu ładnie przezimowała
 Pałeczek do storczyków nigdy nie używałam, ale do innych roślin tak, są bardzo wygodne i zdają egzamin. Za lawendę trzymam kciuki, chociaż gdzieś czytałam że nasiona przed siewem trzeba przechłodzić... Mam nadzieję że moja lawenda posadzona we wrześniu ładnie przezimowała 

te nasiona stały sobie pod ławeczką w doniczce, na części zadaszonego tarasu od zeszłego roku (nie tylko te lecz również astry , malwy i melisa -  w nasionach).
  te nasiona stały sobie pod ławeczką w doniczce, na części zadaszonego tarasu od zeszłego roku (nie tylko te lecz również astry , malwy i melisa -  w nasionach).