Masz mix koleusów czy jakiś konkretny?

cudnie ci kiełkuja zasiewy! Chyba masz bardzo cieplutko w domu?
  cudnie ci kiełkuja zasiewy! Chyba masz bardzo cieplutko w domu?  

Witajcie!
 Witajcie!

bo podobno wiosna ma być sucha, a u mnie susza panowała aż do stycznia.
  bo podobno wiosna ma być sucha, a u mnie susza panowała aż do stycznia. 

Ostatnio to właśnie sąsiadka przynosi mi naszą pocztę.
  Ostatnio to właśnie sąsiadka przynosi mi naszą pocztę. 
  Na wszelki wypadek zachowałam trochę nasionek dla siebie.
  Na wszelki wypadek zachowałam trochę nasionek dla siebie. 

Wysiałam mix koleusów, bo takie znalazłam w swoich zapasach.
 Wysiałam mix koleusów, bo takie znalazłam w swoich zapasach. 

Mają śliczne kolorki, podobają mi się takie pastelowe. W moim ogrodniczym też niby są, ale jakoś nie chwyciły mnie za
 Mają śliczne kolorki, podobają mi się takie pastelowe. W moim ogrodniczym też niby są, ale jakoś nie chwyciły mnie za  , a do marketów w taką pogodę mam nie po drodze. Jak się wypogodzi też nie pójdę, bo zawalona będę teraz robotą.
 , a do marketów w taką pogodę mam nie po drodze. Jak się wypogodzi też nie pójdę, bo zawalona będę teraz robotą.

A zakupy też miłe
 A zakupy też miłe   

Witajcie w ostatnim dniu pierwszego miesiąca roku.
 Witajcie w ostatnim dniu pierwszego miesiąca roku. , już się nie mogę doczekać.
 , już się nie mogę doczekać. Na paprykowe kiełeczki jeszcze czekam. Pierwsze pomidorki wysieję ósmego lutego, a pozostałe dopiero 26 lutego. Natomiast trochę kwiatków trzeciego, czwartego bądź piątego tego miesiąca.
  Na paprykowe kiełeczki jeszcze czekam. Pierwsze pomidorki wysieję ósmego lutego, a pozostałe dopiero 26 lutego. Natomiast trochę kwiatków trzeciego, czwartego bądź piątego tego miesiąca. 

Na brak zdrowia nie narzekam, ale z radością je przytulam i odwzajemniam.
 Na brak zdrowia nie narzekam, ale z radością je przytulam i odwzajemniam.  

Pięknie Ci dziękuję.
 Pięknie Ci dziękuję.  Omszonego też nie miałam.
 Omszonego też nie miałam. 

na mojej działce bezłodygowe nie chcą się zadomowić, to choć teraz się nimi nacieszę.
  na mojej działce bezłodygowe nie chcą się zadomowić, to choć teraz się nimi nacieszę.  
  Pozdrawiam cieplutko.
  Pozdrawiam cieplutko.  

niestety oferty są tak kuszące, że ciężko je zostawić
 niestety oferty są tak kuszące, że ciężko je zostawić   Zauważ , że we wszystkich sklepach typu benex po wstawieniu nowej oferty wiosennej od samego początku jest promocja, która działa na nasz umysł
 Zauważ , że we wszystkich sklepach typu benex po wstawieniu nowej oferty wiosennej od samego początku jest promocja, która działa na nasz umysł  

Witajcie!
 Witajcie!

Tylko pogoda trochę zawiodła.
  Tylko pogoda trochę zawiodła. , a koleusy sieję od przypadku do przypadku, jak mi się przypomni.
 , a koleusy sieję od przypadku do przypadku, jak mi się przypomni.  
  , bo muszę powiedzieć, że pięknie się w kuwetkach zazieleniło.
 , bo muszę powiedzieć, że pięknie się w kuwetkach zazieleniło.  Jeszcze trochę i trzeba będzie pikować.
  Jeszcze trochę i trzeba będzie pikować. , niech wylezą na powierzchnię, byś mogła zdjęciem się pochwalić, a potem niech rosną i rosną.
 , niech wylezą na powierzchnię, byś mogła zdjęciem się pochwalić, a potem niech rosną i rosną.  

i Tobie również dobrego tygodnia życzę.
  i Tobie również dobrego tygodnia życzę.  

więc niestety jak u mnie takie coś zagości to w miejscach niedostępnych dla niej.
  więc niestety jak u mnie takie coś zagości to w miejscach niedostępnych dla niej.