Tam jest położona obwódka z kostki, więc przeróbka rabaty pociągnie za sobą spore koszty, ale jest w planach na nadchodzący rok.
Jak napisałam u Ciebie w wątku pokażę Ci zdjęcia moich rododendronów, które złapały jakieś paskudztwo w czerwcu. Podejrzewałam fitoftorozę więc je usunęłam.

Jeszcze kilka zdjęć z dzisiejszego spaceru

Na zakończenie chciałabym się pochwalić prezentem, który sobie zrobiłam

Jeszcze ciepły najnowszy numer biuletynu PTR.
Możecie w nim znaleźć artykuły naszych koleżanek

Większość różanych.
  Większość różanych.

Witaj Aniu. Myślę, że dobrze zrobiłaś wyrzucając chore rodki. Ja jeszcze nie mam żadnego, ale może w tym roku kupię? Co to za różana piękność na ostatnim zdjęciu? Śliczny kolor. Może kiedyś uda nam się spotkać w Końskowoli? Na razie w planach mam Gardenię.
 Witaj Aniu. Myślę, że dobrze zrobiłaś wyrzucając chore rodki. Ja jeszcze nie mam żadnego, ale może w tym roku kupię? Co to za różana piękność na ostatnim zdjęciu? Śliczny kolor. Może kiedyś uda nam się spotkać w Końskowoli? Na razie w planach mam Gardenię.

Róż mam tylko lekko przekroczoną setkę. Mogło by być więcej, ale pracując nie jestem w stanie wszystkiego obrobić. Zaglądaj jak najczęściej. Przyda się męskie oko.
 Róż mam tylko lekko przekroczoną setkę. Mogło by być więcej, ale pracując nie jestem w stanie wszystkiego obrobić. Zaglądaj jak najczęściej. Przyda się męskie oko.

Znalazłam się w różanym raju
 Znalazłam się w różanym raju 

Ale Twoje widoki równie piękne
 Ale Twoje widoki równie piękne