Bobiczek jest psem  ;:54
  Bobiczek jest psem  ;:54 Kotek to Dino

Tak ogólnie, to nie ma potrzeby udowadniania wyższosci kotów nad psami ;) ale Bobiczek jest wyjątkowy! W poprzednim wcieleniu na pewno był kotem! 8)

! My również Was pozdrawiamy: ja, pies Bobik i kot Dino!
  ! My również Was pozdrawiamy: ja, pies Bobik i kot Dino!    Zapraszamy częściej!
  Zapraszamy częściej!    

No dobra, to i ja pójdę na lekką ugodę: Kochaj Dinusia bardziej, ale tylko troszeczkę bardziej!
   No dobra, to i ja pójdę na lekką ugodę: Kochaj Dinusia bardziej, ale tylko troszeczkę bardziej!  

Ale nie żałuję! Widać, że  jest to "zdrowa, silna bestia!"  Ciekawe ubarwienie kwiatów, zdrowe, ładne liście... Wydaje mi się, że rowniez pachnie, ale nie jestem pewna. (W tym roku będę musiała chyba zapisywać, bo zbyt dużo mam "młódek" ...
  Ale nie żałuję! Widać, że  jest to "zdrowa, silna bestia!"  Ciekawe ubarwienie kwiatów, zdrowe, ładne liście... Wydaje mi się, że rowniez pachnie, ale nie jestem pewna. (W tym roku będę musiała chyba zapisywać, bo zbyt dużo mam "młódek" ...    )
   ) 

Ta róża powinna być obowiązkowa w każdym ogrodzie!!!  Nie tylko, że ma piękny, bardzo szlachetny, perłowomorelowożółty kolor, nie tylko dlatego, że jest zdrowa jak rzepa, że kwitnie prawie non stop (popatrzcie na daty na zdjęciach) i że jest podobno bardzo łatwa w uprawie   jak na różę  Austina, ale przede wszystkim dla zapachu! Zapachu, który jest  niesamowity. Nie potrafię opisywać zapachu róż, nie ma sensu, żebym przepisywała to co piszą inni. Powiem tylko, że  jest poza wszelką konkurencją!  Jest tak piękny, że  kiedy zacznę  wąchać Jude The Obscure, potrzeba mi duuuuużo silnej woli, żeby oderwać od niej nos.  Tej jesieni dosadziłam drugą , w innym miejscu, żebym mogła, robiąc rundkę po ogrodzie,  spotkać Jude dwukrotnie...
   Ta róża powinna być obowiązkowa w każdym ogrodzie!!!  Nie tylko, że ma piękny, bardzo szlachetny, perłowomorelowożółty kolor, nie tylko dlatego, że jest zdrowa jak rzepa, że kwitnie prawie non stop (popatrzcie na daty na zdjęciach) i że jest podobno bardzo łatwa w uprawie   jak na różę  Austina, ale przede wszystkim dla zapachu! Zapachu, który jest  niesamowity. Nie potrafię opisywać zapachu róż, nie ma sensu, żebym przepisywała to co piszą inni. Powiem tylko, że  jest poza wszelką konkurencją!  Jest tak piękny, że  kiedy zacznę  wąchać Jude The Obscure, potrzeba mi duuuuużo silnej woli, żeby oderwać od niej nos.  Tej jesieni dosadziłam drugą , w innym miejscu, żebym mogła, robiąc rundkę po ogrodzie,  spotkać Jude dwukrotnie...   

To było również jedno z pierwszych pytań zadanych Ali, więc pozwolę sobie ją wyręczyć ...Ewa Janina Sadowska pisze:Fleur-Kwiatuszku,Czy to lawenda jest taka jak krzew wybujała?...

Natomiast oglądanie T.V. mnie nie męczy...
  Natomiast oglądanie T.V. mnie nie męczy...      

Kwiatuszku, a moze uległ jakiemuś uszkodzeniu monitor i filtr przestał działać? Bo teraz chyba wszystkie monitory mają wmontowane filtry?Fleur 78 pisze: bardzo szybko oczy mi się meczą przy komputerze. Przez jakieś 2 godzinki popracowałam dzisiaj w ogrodzie, bo pogoda całkiem przyzwoita. Już było wszystko O.K., a po 10-15 min. przy komputerze, znowu to samo...Natomiast oglądanie T.V. mnie nie męczy...