A ja znowu jestem do tylu...
Ogródek Bogusi177 - cz.3
- kryska
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 kwie 2007, o 00:13
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
bogusia177 pisze:Cieszę się Jolciu cieszę ,ale też się zastanawiam czy kupić liliowce tańsze -więcej ,czy droższe i mniej:P
Bogusia, ja kupię tańsze i więcej, a Ty kup droższe ale mniej, a za rok się wymienimy i będziemy mieli bardzo dużo.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- bogusia177

Haneczko ,czym bliżej wiosny ,tym mnie bardziej wirus kwiatowy dogania ,siedzę i wzdycham ,drapię się po głowie i wiem ,że źle ze mną ,Hanka 1 pisze:Witaj Bogusiu
Zaglądam na skrzynkę i nie ma żadnych powiadomień a teraz już wiem dlaczego.Pozakładałyście nowe wątki i nie mogę się pozbierać na forum.Ciebie już znalazłam i chwała.
Jeszcze zima a Ty już wybierasz cebule?.Bogusiu widzę,że doszczętnie przepadłaś -diagnoza-choroba kwiatowa
Napisz co wybrałaś z cebulowych.
róże mi się podobają ,liliowce cudowne ,irysy super ,hosty to napatrzeć się na nie nie mogę ,bylinki ,takich jakich jeszcze nie mam ,chciałabym mieć ,,ścieżki -marzę o nich ,pergole potrzebuję ,wykończenia przy rabatach koniecznie potrzebne ,,i co mi z pożyczki zostanie ---muszę wsiąść jeszcze jedną do tej pierwszej ---a życia tak mało zostało ......
- kogra
- Przyjaciel Forum

- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Bogusia co Ty pleciesz - jak mało życia.
Policz tylko ile masz do emerytury a potem jeszcze ho, ho, ho......
Przynajmniej raz tyle albo i dwa.
W tym czasie to nie jedną działkę przerobisz ale całe forum.

Policz tylko ile masz do emerytury a potem jeszcze ho, ho, ho......
Przynajmniej raz tyle albo i dwa.
W tym czasie to nie jedną działkę przerobisz ale całe forum.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Bogusiu co Ty gadasz najważniejsze to być młodym duchem. A jak masz taką pasję jak ogród to tak jest i nie jedna znudzona nastolatka może Ci pozazdrościć tej młodości duchowej coś wiem o tymbogusia177 pisze:Haneczko ,czym bliżej wiosny ,tym mnie bardziej wirus kwiatowy dogania ,siedzę i wzdycham ,drapię się po głowie i wiem ,że źle ze mną ,Hanka 1 pisze:Witaj Bogusiu
Zaglądam na skrzynkę i nie ma żadnych powiadomień a teraz już wiem dlaczego.Pozakładałyście nowe wątki i nie mogę się pozbierać na forum.Ciebie już znalazłam i chwała.
Jeszcze zima a Ty już wybierasz cebule?.Bogusiu widzę,że doszczętnie przepadłaś -diagnoza-choroba kwiatowa
Napisz co wybrałaś z cebulowych.
róże mi się podobają ,liliowce cudowne ,irysy super ,hosty to napatrzeć się na nie nie mogę ,bylinki ,takich jakich jeszcze nie mam ,chciałabym mieć ,,ścieżki -marzę o nich ,pergole potrzebuję ,wykończenia przy rabatach koniecznie potrzebne ,,i co mi z pożyczki zostanie ---muszę wsiąść jeszcze jedną do tej pierwszej ---a życia tak mało zostało ......:P
Genia
- bogusia177

Grażynko Gabryśko i Geniu 3 razy na G,do emerytury zostało mi 7 lat ,plus 7 lat. toż to by mi 14 lat zostało ,stanowczo za mało na moje plany, a co dopiero kasękogra pisze:Bogusia co Ty pleciesz - jak mało życia.![]()
Policz tylko ile masz do emerytury a potem jeszcze ho, ho, ho......![]()
Przynajmniej raz tyle albo i dwa.![]()
![]()
W tym czasie to nie jedną działkę przerobisz ale całe forum.![]()
- bogusia177

- kogra
- Przyjaciel Forum

Bogusia nie licz lat dosłownie.
Każdy żyje tak długo dopóki ma plany, marzenia, cel w życiu, albo dopóki nie złapie go śmiertelna choroba czy wypadek.
Ruch to życie a tobie go nie brakuję, więc nie rozmyślaj o długości życia tylko ciesz się że żyjesz.
Każdy dzień jest piękny jeśli realizujemy swoje plany.
A że do wiosny coraz bliżej to miałaś coś kupić czy zamówić i pochwalić się..............
No to pisz co nakupiłaś, jestem strasznie ciekawa.

Każdy żyje tak długo dopóki ma plany, marzenia, cel w życiu, albo dopóki nie złapie go śmiertelna choroba czy wypadek.
Ruch to życie a tobie go nie brakuję, więc nie rozmyślaj o długości życia tylko ciesz się że żyjesz.
Każdy dzień jest piękny jeśli realizujemy swoje plany.
A że do wiosny coraz bliżej to miałaś coś kupić czy zamówić i pochwalić się..............
No to pisz co nakupiłaś, jestem strasznie ciekawa.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- bogusia177

- bogusia177

No kochaną synową ,a nawet dwie ,oni mi wszyscy pszają --kochają ,tylko mi robota znoszą ,.
Wiesz Jolciu ,ja znów taka stara to nie jestem ,tylko młodo wychodziłam za mąż ,a jak bym wtedy wiedziała ,że to takie fajne ,to wyszłabym za M jeszcze wcześniej
Myślę ,że w biedronce jeszcze będą cyprysiki ,--tanie po 1 złotych pl
:P
Wiesz Jolciu ,ja znów taka stara to nie jestem ,tylko młodo wychodziłam za mąż ,a jak bym wtedy wiedziała ,że to takie fajne ,to wyszłabym za M jeszcze wcześniej
Myślę ,że w biedronce jeszcze będą cyprysiki ,--tanie po 1 złotych pl
:P
- kogra
- Przyjaciel Forum

No to trzeba się Bogusią urodzić, żeby mieć takie szczęście.
Szkoda, że mnie też nikt tak nic nie znosi.
Po złotówce to grzech byłoby nie kupić.
Dobrze, że u mnie takich akcji nie ma, bo już bym chyba sadziła na dachu.

Szkoda, że mnie też nikt tak nic nie znosi.
Po złotówce to grzech byłoby nie kupić.
Dobrze, że u mnie takich akcji nie ma, bo już bym chyba sadziła na dachu.
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki