Witaj Aniu. Wreszcie dotarłam do Twojego królestwa, i oczu nie mogę oderwać! Tyle piękności u Ciebie, zwłaszcza róże,ale i inne-dalie,azalie,które bardzo mi się podobają, ale chyba z moim klimatem nie ma co ryzykować. Będę zaglądać i to pewnie nie raz. A może kiedyś uda się nam jeszcze spotkać. Ta zielona rabata to chyba taka bardziej cienista? Jakie róże masz tam posadzone,bo u mnie sporo takich miejsc,a apetyty na róze duży.
 Witaj Aniu. Wreszcie dotarłam do Twojego królestwa, i oczu nie mogę oderwać! Tyle piękności u Ciebie, zwłaszcza róże,ale i inne-dalie,azalie,które bardzo mi się podobają, ale chyba z moim klimatem nie ma co ryzykować. Będę zaglądać i to pewnie nie raz. A może kiedyś uda się nam jeszcze spotkać. Ta zielona rabata to chyba taka bardziej cienista? Jakie róże masz tam posadzone,bo u mnie sporo takich miejsc,a apetyty na róze duży.Pozdrawiam

Szkoda, że nie mogłam tam być
 Szkoda, że nie mogłam tam być 

A co to za piękność?
  A co to za piękność? 

Widzę, że dużo prezentacji było od Tantau
  Widzę, że dużo prezentacji było od Tantau 
 Staram się wybierać pachnące, ale bardzo często te które nie pachną nadrabiają dobrym kwitnieniem i widzę je na wysokim miejscu w Twoim rankingu. Dziękuję za to podsumowanie. Na rabacie z ostatnich zdjęć masz niskie czerwone pustaczki, jaki się nazywają? Pisałaś o zmianie gustu, ja tego właśnie doświadczam
 Staram się wybierać pachnące, ale bardzo często te które nie pachną nadrabiają dobrym kwitnieniem i widzę je na wysokim miejscu w Twoim rankingu. Dziękuję za to podsumowanie. Na rabacie z ostatnich zdjęć masz niskie czerwone pustaczki, jaki się nazywają? Pisałaś o zmianie gustu, ja tego właśnie doświadczam 

(teraz się śmieję, ale nie było mi do śmiechu jak okazało się, że straciłam kilka róż)
 (teraz się śmieję, ale nie było mi do śmiechu jak okazało się, że straciłam kilka róż) ) więc trzeba odczekać aż kluska podrośnie.
 ) więc trzeba odczekać aż kluska podrośnie.