Witajcie Kochani.
Miło mi, że zaglądacie do mnie i do mojego skromnego ogródeczka

Jesień już się rozgościła na dobre, na ogrodzie już wszystko przekwitło i szykuje się do snu zimowego. Prace już poza grabieniem liści też ukończone, a raczej pozostawione na wiosnę.
Ogólnie jakoś ten sezon tak szybko mi minął, w sumie nie wiem kiedy, a może to przez inne problemy. Ogólnie mam wrażenie, że w tym roku mało czasu poświęciłem działce.
Dziękuję za wsparcie i życzenia zdrówka, wszystko już OK, trochę stresu było jak miałem odebrać wynik badania, jakieś takie dziwne reguły teraz panują, ale okazało się, że strach ma wielkie oczy i wszystko jest w porządku

Teraz tylko zostaje nam czekać do wiosny i planować co nowego w ogrodzie hehe, a u mnie na pewno trzeba będzie wymyślić nową podporę do róż, bo praktycznie leżą prawie... no i wiele innych prac, ale to już w przyszłym roku.
Wrzucę jeszcze kilka moich chryzantem z ostatnich dni przed przymrozkami
Ewelino[ewelkacha88] to prawda zdrowie najważniejsze, a czas na planowanie zawsze się znajdzie.
Iwonko[iwona0042] no wracam, wracam małymi kroczkami ale się rozkręcam hehe. Fakt niedoczas ma większość z nas więc to mnie pociesza.
Alicjo[Alicja125] dziękuję za miłe słowa.
Aniu[Annes77] hortki z patyczków udało mi się wyhodować, ale może to z 1% hihi z patyków które były, no ale zawsze to coś. Ta róża o którą pytasz to Eden Rose.
Marzena[manenka71] witam Cię w moich skromnych progach i oczywiście zapraszam na dłużej
Bogusiu[bwoj54] dziękuję za wizytę, ogólnie czas ucieka u mnie niestety więcej pracy na wiosnę będzie, ale da się zrobić

Coraz zimniej już u nas i mimo słońca wiatr przeszkadza w pracach.
Małgosiu[clem3] moje truskawki dopiero rok rosną w agro, więc niestety nie mogę za dużo powiedzieć, na pewno chwastów było mniej, ale czy im to posłuży to zobaczymy.
Marysiu[Maska] ogród już przepełniony roślinami hehe wszystkiego za dużo, ale jak mi mówiłyście to nie słuchałem, no ale widocznie taki już los ogrodnika.
Marto[3 KOTY] jak tylko będę coś miał dam znać
Natalia[Blueberry] witaj w moim wątku, każdy nowy gość jest miodem na serce

sezon się kończy i muszę zajrzeć do Wszystkich znajomych wątków, więc czas jakoś upłynie.
Aniu[anabuko1] dziękuję za miłe słowa. Cynie zawsze dostaję od sąsiadki
Gosiu[Margo2] dziękuję za miłe słowa, ze zdrowiem już dobrze.
Betusia[beacia0088] cieszę się, że nie tylko ja taki niedoczas mam hihi, teraz miejmy nadzieję, że nadrobimy wszystko.