Przez okres zimowy, zregenerujesz się, a wiosna doda skrzydeł i będą kolejne piękne zdjęcia.
Przedstawione powyżej, są przepiękne.Widać na nich artystyczną duszę Autorki.Serdeczności

Jak miło pooglądać takie jeszcze letnie obrazki, kiedy za oknem listopadowa plucha! Róże jeszcze piękne, śliczne chryzantemy i szałwia o zachwycającym kolorku! A kropelki
 Jak miło pooglądać takie jeszcze letnie obrazki, kiedy za oknem listopadowa plucha! Róże jeszcze piękne, śliczne chryzantemy i szałwia o zachwycającym kolorku! A kropelki  

Jadziu ,  cieszę  się  ,że  zdrowie  powraca.I  tak  mma  być  do  całkowitej  sprawności.
  Jadziu ,  cieszę  się  ,że  zdrowie  powraca.I  tak  mma  być  do  całkowitej  sprawności. 

Mienią się i skrzą jak najprawdziwsze diamenty, którymi tak naprawdę są w ogrodzie. Widać, że jesteś nimi zafiksowana na maksa, ale to taka miła dla oka fiksacja, że nigdy jej nie będziemy mieli dość
 Mienią się i skrzą jak najprawdziwsze diamenty, którymi tak naprawdę są w ogrodzie. Widać, że jesteś nimi zafiksowana na maksa, ale to taka miła dla oka fiksacja, że nigdy jej nie będziemy mieli dość  

, a zdrówko będzie wracało, no nie może być inaczej przecież
 , a zdrówko będzie wracało, no nie może być inaczej przecież  

.Jednak sama wolę jeszcze nie szaleć, a muszę zabrać do domu Murarki ,żeby je uwolnić z domków i włożyć kokony do kartonika ,a potem znów powędrują do altanki. Pogoda za oknem cudna[oczywiście nie w tej chwili] a mnie aż ściska ,ze muszę siedzieć w domu
 .Jednak sama wolę jeszcze nie szaleć, a muszę zabrać do domu Murarki ,żeby je uwolnić z domków i włożyć kokony do kartonika ,a potem znów powędrują do altanki. Pogoda za oknem cudna[oczywiście nie w tej chwili] a mnie aż ściska ,ze muszę siedzieć w domu  .
  .

Za życzenia oczywiście każde są na wagę zlota i chyba tylko dzięki Wam szybciej udaje mi sie powracać do formy czytając te wszystkie wpisy dodające energii
 Za życzenia oczywiście każde są na wagę zlota i chyba tylko dzięki Wam szybciej udaje mi sie powracać do formy czytając te wszystkie wpisy dodające energii  

.Najważniejsze ,ze już umiem spać nawet na boku ,chociaż  jeszcze nie za długo
 .Najważniejsze ,ze już umiem spać nawet na boku ,chociaż  jeszcze nie za długo 

.Kocham robić kropelkowe fotki i nie tylko i cieszę sie ,ze nie tylko mnie się one podobają także innym również.Fakt wszystkie nie są jakimiś artystycznymi fotkami, ale to ogrodnicze forum a nie fotograficzne
 .Kocham robić kropelkowe fotki i nie tylko i cieszę sie ,ze nie tylko mnie się one podobają także innym również.Fakt wszystkie nie są jakimiś artystycznymi fotkami, ale to ogrodnicze forum a nie fotograficzne  

Piękne te dalie z ciemnymi listkami, a jakie mają powodzenie u pszczółek! Trzymam kciuki za sadzonki szałwii!
 Piękne te dalie z ciemnymi listkami, a jakie mają powodzenie u pszczółek! Trzymam kciuki za sadzonki szałwii!  Mocno nakręciłam się na fiolety i niebieskości, bo latem mój ogród jest żółto-różowy! Nawet wielosił błękitny przerobił się na biały, tylko patrzeć jak zróżowieje
 Mocno nakręciłam się na fiolety i niebieskości, bo latem mój ogród jest żółto-różowy! Nawet wielosił błękitny przerobił się na biały, tylko patrzeć jak zróżowieje  i dzwonek skupiony, obecny przez wiele lat, wymeldował się w tym roku. Tojadu też mi ubywa z roku na rok
 i dzwonek skupiony, obecny przez wiele lat, wymeldował się w tym roku. Tojadu też mi ubywa z roku na rok  

.Ufff dzisiaj ptaszek chociaż na krótko wyfrunął z domowego  gniazda ufffffff
 .Ufff dzisiaj ptaszek chociaż na krótko wyfrunął z domowego  gniazda ufffffff  Tulipany już posadzone dzięki synowej a ja miałam okazję przejrzeć calutkie moje włości. No prawie całe, bo są miejsca np pod płotem sąsiada gdzie jest zbyt wąsko ,żeby przedzierać się o kulach .Jednak większość ogródka została dostrzeżona czujnym okiem jako ,że nawet dostrzegłam z daleka malusiego kwiatuszka wawrzynka Alba
 Tulipany już posadzone dzięki synowej a ja miałam okazję przejrzeć calutkie moje włości. No prawie całe, bo są miejsca np pod płotem sąsiada gdzie jest zbyt wąsko ,żeby przedzierać się o kulach .Jednak większość ogródka została dostrzeżona czujnym okiem jako ,że nawet dostrzegłam z daleka malusiego kwiatuszka wawrzynka Alba   Żadne cebulowe jednak nie pchają się w górę to samo Miłek dalej siedzi cichutko.Ciekawe czy zakwitnie w nowym sezonie, bo w tym roku postanowił pokazać focha . Ooo zapomniałam zrobić fotkę kwiatkom ciemiernika jest ich coraz więcej
 Żadne cebulowe jednak nie pchają się w górę to samo Miłek dalej siedzi cichutko.Ciekawe czy zakwitnie w nowym sezonie, bo w tym roku postanowił pokazać focha . Ooo zapomniałam zrobić fotkę kwiatkom ciemiernika jest ich coraz więcej   No cóż róże w tym roku nie dostana kopczyków zresztą nigdy ich nie robię tylko świeże róże go dostają,a że takich nie mam to odpada kopczykowanie.Jednak obornik czeka na rozrzucenie i klapa .No cóż może w grudniu czy późniejszym terminie już będe w takiej dyspozycji ,ze uda mi sie to zrobić.Chryzantemy jeszcze żyją i mają się całkiem dobrze [oczywiście nie wszystkie] róże dalej ulistnione jednak z mumiami na łodygach
 No cóż róże w tym roku nie dostana kopczyków zresztą nigdy ich nie robię tylko świeże róże go dostają,a że takich nie mam to odpada kopczykowanie.Jednak obornik czeka na rozrzucenie i klapa .No cóż może w grudniu czy późniejszym terminie już będe w takiej dyspozycji ,ze uda mi sie to zrobić.Chryzantemy jeszcze żyją i mają się całkiem dobrze [oczywiście nie wszystkie] róże dalej ulistnione jednak z mumiami na łodygach  

dziękuję czuję się wyróżniona  ponad stan moich umiejętności, ale to miłe czytać takie wpisy, które to jeszcze bardziej mnie motywują
 dziękuję czuję się wyróżniona  ponad stan moich umiejętności, ale to miłe czytać takie wpisy, które to jeszcze bardziej mnie motywują  

może ona na to jednak nie zasługuje sama nie wiem
  może ona na to jednak nie zasługuje sama nie wiem  .W każdym razie ciężko się zastanów nad jej kupnem, bo letnie kwiaty nie są tak urodziwe jak jesienne i słabo wytrzymała na deszcz.Nie wiem może w innej glebie będzie lepiej rosnąć,a  może lepiej uśmiechnąć sie w stronę Bremer Stadtmusikanten czy Twiggy's Rose z tych które mam czy nawet Aphrodite jeśli jej nie masz, bo ta ma kwiaty wytrzymałe na deszcz
  .W każdym razie ciężko się zastanów nad jej kupnem, bo letnie kwiaty nie są tak urodziwe jak jesienne i słabo wytrzymała na deszcz.Nie wiem może w innej glebie będzie lepiej rosnąć,a  może lepiej uśmiechnąć sie w stronę Bremer Stadtmusikanten czy Twiggy's Rose z tych które mam czy nawet Aphrodite jeśli jej nie masz, bo ta ma kwiaty wytrzymałe na deszcz

M-a ogródek nie interesuje to raczej synowa mi pomogła resztę pochować, a dzisiaj wsadziła doniczki z tulipanami więc sezon mogę powiedzieć totalnie zakończyłam
 M-a ogródek nie interesuje to raczej synowa mi pomogła resztę pochować, a dzisiaj wsadziła doniczki z tulipanami więc sezon mogę powiedzieć totalnie zakończyłam 

Dalia Happy days lemon jest cudna w każdej fazie to samo Sunshine
 Dalia Happy days lemon jest cudna w każdej fazie to samo Sunshine 

i chryzantemki piękne jeszcze. Gdyby nie suche zarośla za płotem, nie byłoby widać jesieni
 i chryzantemki piękne jeszcze. Gdyby nie suche zarośla za płotem, nie byłoby widać jesieni  

, może znajdę gdzieś nasiona, mam na to całą zimę!
 , może znajdę gdzieś nasiona, mam na to całą zimę!