Bukiecik uroczy, ja u siebie mogłabym zebrać jedynie badylecik ( z badyli
 )
 )Zdjecia oszronionych roślin, a szczególnie zbliżenia, zachwycają. Szkoda, że to tak naprawdę niszczycielska siła

no a buraczki to giganty
 no a buraczki to giganty  

..pozdrawiam
 ..pozdrawiam 

Dziękuję  za  pochwałę  moim  widoczków. Z Chryzantemami   to ja  się  rozkręcam. Jeszcze mi  się  ich  więcej  chce.
  Dziękuję  za  pochwałę  moim  widoczków. Z Chryzantemami   to ja  się  rozkręcam. Jeszcze mi  się  ich  więcej  chce.   

Inne ciut mniejsze ,ale zawsze to swoje najsmaczniejsze.Cieszę się ,ze chryzantemkom udało się jeszcze zakwitnąć bynajmniej wiesz co masz. Swoich też masz sporo kolorów a ta czerwień bardzo energetyczna. Tortelini smakowicie wygląda a i trzeba dzieci zaopatrzyć w wałówkę na drogę wiadomo mama dwoi sie i troi. Aniu nie psiocz na sikorki one myślały ,ze to dla nich jedzonko naszykowane, wiec trzeba było się poczęstować ,żeby gospodyni się nie obraziła
 Inne ciut mniejsze ,ale zawsze to swoje najsmaczniejsze.Cieszę się ,ze chryzantemkom udało się jeszcze zakwitnąć bynajmniej wiesz co masz. Swoich też masz sporo kolorów a ta czerwień bardzo energetyczna. Tortelini smakowicie wygląda a i trzeba dzieci zaopatrzyć w wałówkę na drogę wiadomo mama dwoi sie i troi. Aniu nie psiocz na sikorki one myślały ,ze to dla nich jedzonko naszykowane, wiec trzeba było się poczęstować ,żeby gospodyni się nie obraziła 

Stworzyłaś kolejne cudowne miejsce na ziemi ,a  przy tym Twoje zdjęcia takie profesjonalne . Aniu , zamierzam kupić aparat fotograficzny, czy mogłabyś mi doradzić , aby nie była zbyt wygórowana cena i prosty w obsłudze .
 Stworzyłaś kolejne cudowne miejsce na ziemi ,a  przy tym Twoje zdjęcia takie profesjonalne . Aniu , zamierzam kupić aparat fotograficzny, czy mogłabyś mi doradzić , aby nie była zbyt wygórowana cena i prosty w obsłudze .   Pozdrawiam cieplutko
 Pozdrawiam cieplutko  

a sikorki to się śmieję, że już pukają i upominają się o słonecznik
   a sikorki to się śmieję, że już pukają i upominają się o słonecznik 

. Jesień masz przepiękna trzeba przyznać. Z tymi azjatkami to faktycznie jest problem bo pchają się na potęgę a dziecku ciężko wytłumaczyć, że to nie jest prawdziwa biedronka
 . Jesień masz przepiękna trzeba przyznać. Z tymi azjatkami to faktycznie jest problem bo pchają się na potęgę a dziecku ciężko wytłumaczyć, że to nie jest prawdziwa biedronka   . "No przecież czerwona i ma kropki to jak to nie prawdziwa? "
 . "No przecież czerwona i ma kropki to jak to nie prawdziwa? "  . Pozdrawiam i słoneczka życzę
 . Pozdrawiam i słoneczka życzę   .
. W Warszawie wróbelek podkradał okruszki z wafli do lodów.W pewnym momencie wszedł do stojaka z waflami.
 W Warszawie wróbelek podkradał okruszki z wafli do lodów.W pewnym momencie wszedł do stojaka z waflami.  

Dynie ładnie obrodziły. Bardzo ładne dekoracje
  Dynie ładnie obrodziły. Bardzo ładne dekoracje