Nie przejmuj się i głowa do góry
 Kiszonki wyglądają bardzo apetycznie

Podziwiam Ciebie też za pomysłowość w komponowaniu przetworów. Widać, że sprawia Ci to prawdziwą przyjemność.
 Podziwiam Ciebie też za pomysłowość w komponowaniu przetworów. Widać, że sprawia Ci to prawdziwą przyjemność. 

. Widzę, że nie tylko u mnie doba jest za krótka
 . Widzę, że nie tylko u mnie doba jest za krótka   , pocieszające to trochę
 , pocieszające to trochę   . Altana po remoncie świetnie się prezentuje
 . Altana po remoncie świetnie się prezentuje   . Świetnie wyglądają te drewniane koła. Ostatnio mąż mi takie przytargał ale są dość zniszczone i wymagają remontu . Zimą na pewno nadrobimy forumowe zaległości. Czasu będzie aż nad to. Pozdrawiam
 . Świetnie wyglądają te drewniane koła. Ostatnio mąż mi takie przytargał ale są dość zniszczone i wymagają remontu . Zimą na pewno nadrobimy forumowe zaległości. Czasu będzie aż nad to. Pozdrawiam   .
 .

, że udało się Wam wyremontować altankę, bo to chyba była Wasza bolączką. Teraz prezentuje się naprawdę ładnie, a najważniejsze, że sprawia Ci tyle radości
 , że udało się Wam wyremontować altankę, bo to chyba była Wasza bolączką. Teraz prezentuje się naprawdę ładnie, a najważniejsze, że sprawia Ci tyle radości  Czasu chyba nikt nie ma w nadmiarze, każdy radzi sobie tak jak umie. Wykonaliście kawał roboty, łącznie z zapełnieniem piwnicy na zimę
 Czasu chyba nikt nie ma w nadmiarze, każdy radzi sobie tak jak umie. Wykonaliście kawał roboty, łącznie z zapełnieniem piwnicy na zimę  Zniknęłaś mi z oczu i zapomniałam o kiszonkach, a miałam zrobić choć kilka na spróbowanie. Może jeszcze uda mi się coś w tym temacie zadziałać, jeśli pogoda pozwoli na rowerowy wypad na ryneczek. Znalazłam stronkę z różnymi kieszonkami i na za rok, obiecuję zgłębić zagadnienie. Pozdrawiam cieplutko
 Zniknęłaś mi z oczu i zapomniałam o kiszonkach, a miałam zrobić choć kilka na spróbowanie. Może jeszcze uda mi się coś w tym temacie zadziałać, jeśli pogoda pozwoli na rowerowy wypad na ryneczek. Znalazłam stronkę z różnymi kieszonkami i na za rok, obiecuję zgłębić zagadnienie. Pozdrawiam cieplutko