Na  cały  weekend  miała   córcię  i  synia.  i  teściową Także   trochę  innego  zajęcia  było ale  był  to  bardzo piękny,  rodzinny  czas. Łącznie  z męża urodzinami.  

A  jemu  to  zrobiliśmy  totalna  niespodziankę  kulinarną  i  z  przyjazdem  dzieci. Nc  a nic  nie  wiedział. Ale   o  dobrego  męża  trzeba  dbać.  

ale  i  obżarstwa  weekendowe   spore. Chyba   przez  tydzień  tego   nie  zgubię.,  co  na   weekend    sobie  pozwoliłam. Ale  co  tam, mąż  mów  ,że  z  oponkami  też  mu  się  podobam. A  to  najważniejsze.  
 Alicjo125

Alicjo125   
 Jest  pięknie  na  Białym. Ale  w sezonie  tak  dzikie  tłumy  i  hałasy.
ale  jak  chcesz  jeszcze ??  to  mogę  podać  ci    telefon  na  noclegi .
Ja  chryzantemy  kupowałam  i  na  wiosnę  i  w  lecie  i  na    jesieni  na  ryneczku,  takie  kopane  z kwiatami.
I  sadziłam  też  takie  z  donic  zabrane  w   grudniu  z   grobów  mojej  rodziny. Także  wyboru  jest   dużo. 
plocczanka -Lucynko      Bardzo  ci  dziękuję  za  te miłe  słowa. 
Jeszcze  nie  wszędzie  mi  się  podoba. Ale  staram  się  i  zmieniam. 
Ile  się  dało,  to  przerobiłam  owocków  czy  warzyw  w  słoiki. Bo    potem  wszystko  się  przydaje. wszystko  swoje  smakuje. 
Ale  i  dzieci  też  lubią.  to  trzeba  mieć  co  im  dać. 
Oj  jeszcze  mamy  piękną  jesień. Ale  ponoć  to  ostanie  jej  takie  ciepłe  dni. Przed    nami  długa.,  ponura  zima. 
leszczyna   Dziękuję. z  berberysami  to  dopiero  zaczynam. A  takich   ognistych  kolorów  na  jesieni. To   mi  brakuje  w  moim  ogrodzie. 
marpa -Maryniu   Ja   mam  taką  chryzantemkę  co  też  rozkwita  w  sierpniu.  teraz  już  przekwitła. Ale  inne   stopniowo  od  lata     do  tej  pory  rozkwitają  .a  na  jesieni   to  bardzo  cieszą  takie  kolorki.   

chryzantemy  też   cieszą.  Jeszcze   kilka   mi  się  chce.  oj  che. 
eukomisy

Trojeść  bulwiasta 

z  nasionkami 

Locutus -LOKI    Ano  widzisz,  moje  trzykrotki wirginijskie   kwitły  aż  do  przymrozków. Chyba   przesadzenie  im  posłużyło. 
Trójsklepek  mam  dwie. Żółta  pierwszy  rok.A  ta  fioletowata  już  kilka lat  ma. Ale  ta   rozkwita   dopiero  we  wrześniu.  
Dziękuję   i   pozdrawiam   cieplutko. 
 Iwonko0042    Taki  to  był   weekend, że  w  kuchni  więcej  byłam. Ale  cieszę  się ,że  to  był  rodzinny,  wspaniały  czas  relaksu..  

Fajnie,że  masz  grzybki  i  je  przerabiasz. U  mnie  grzybków    jak  na  lekarstwo,  sucho. 
Oj   dziękuję    bardzo  za  te  dobre życzenia  dla  męża.  Takich  wspólnych  chwil  i  z  dziećmi  razem  to  jakoś  już  mało  mamy. Porozjeżdżało  to  się  po Polsce  i  po  świecie.  takie  to  czasy.   

Maska   Ja   też  uwielbiam   chryzantemy. A  zwłaszcza, że   po  przymrozkach  jest  mniej  kolorów.  a  to  rośliny   wytrzymałe  niż  niskie  temperatury. To  jeszcze  nam  umilają  ten  mijający  się  sezon. 
Bardzo  dziękuję  za  życzenia  dla  męża.
O  tak   taki  czas,  jak  odwiedzają  nas  dzieci,  to  taki  radosny, miły  i  cenny. Ale już  się  wszystko  rozjechało.
Beaby -Beatko     No  będę  polować,  na  2  czerwone  różne  chryzantemki. 
 Moja  Margo  dobre   zimuje  .Już  kilka  lat  i  bez   okrycia. chryzantem  mam  kilka.Ale  na  jeszcze   kilka  mam  chęć.
Z   berberysami,  to  praktycznie   dopiero  zaczynam. A  kolce...nie  będę  ich  zaczepiała. Grunt,że ładne   roślinki.  
 Bufo-bufo -Olu    Och  szkoda, że  twoje  chryzanteki  ci  nie  przezimowały. Ja    się  nie  podaję. I  będę  dalej   z nimi   próbować  i  sadzić. 
J.Białe  jest ładne. Ale  trochę,  ba  dużo  za  dużo, za  głośne  w   sezonie. 
 cyma2704-Soniu     Takie  to  zycie. Jedego  dnia  odpoczywamy. A   drugiego   ryramy.Ale  ,żeby  coś   mieć,  to  trzeba   popracować.  i   to w każdej  dziedzinie. 
Dziękuję   bardzo  za pochwałę  moich  roślinek.  Traw  mam   ciągły  niedosyt.   

Błogi   rodzinny  weekend był  wspaniały. Ale  dobiegł   końca. I  już    szare,  normalne  życie. 
hortensja  dębolistana 

I  liście  dębu

agrestu

Jutro  zamierzam  popołudniu  trochę mieczyków  wykopać.  bo  przez  weekend  zobaczyłam, że  jeszcze  nie  wszystkie  wykopałam. 
I  zacząć  wykopywać  dalie. Może  po  trochu  coś mi  się  uda.
Pozdrawiam  cieplutko   

Dni  coraz  krótsze. I  ciepłe...ale    czy  to  ostanie taki ?