Ależ rozszalały się astry moje dopiero się zbierają mc Kenzie to szatan szaleje na całego.Kurcze widzę Maryś ,ze znów poszalałaś zakupowo Fajnie jak ma się gdzie sadzić a miejsca sporo jeszcze zostało
Powojnik wielki Marysiu , świecznice piękne, Marcinki kwitną i zakupy spore, to wszystko wskazuje, że jesień już zawitała w nasze ogrody ale jest jeszcze pięknie i kolorowo
Nowe trawki, nowe hosty, no
I piękne różne marcinki.I cudna świecznica.
Pięknie ci ten żółty powojnik kwitnie. Ja swój w tym roku późno przesadzałam i mi nie zakwitł.
Astry i świecznice przepiękne, a powojnik to prawdziwy potwór o ślicznych kwiatach.
Nowe zakupy cieszą i dobrze, że miejsce się na nie znalazło. Będzie co podziwiać w przyszłym sezonie.
Jadziu szaleństwo zakupowe uspakaja
Astry to mój kolejny konik i co ja mam zrobić jak ogród nie chce się rozciągać a tyle nowych odmian Iwonko masz rację, jesień jest piękna złoto i purpura przeważa Aniu powojnik rok temu nie kwitł bo go ścięłam bardzo nisko jak zaleca fachowiec a teraz poszedł tam gdzie chciał sam i taki szał Lidziu dobrze wiesz co na mnie działa najlepiej zakupy
Czekam do wiosny aby cieszyć oczy tym co posadziłam teraz w ogrodzie i zima szybko mija Danusiu najprawdopodobniej to siewka ale już fachowca od niego pytałam
Piękny chlebek , my od dawna pieczemy swój, jakoś nie mogę kupnego jeść, Marysiu takie kolorki, ale i takie kwiatuszki śliczne jeszcze kwitną . Marysiu co to za trawka z czerwonymi kłosami?
To ja też trochę miodu dołożę
Wiesz, że uwielbiam Twój kawałek szczęścia.
Byłem kiedyś, widziałem i zachwycałem się.
Ciągle sie wybieram jak ta sójka.
Kolejne postanowienie noworoczne Mi się wykluwa.
Pozdrawiam i gratuluję
Witaj Marysiu "mała" Kolekcjonerko oglądałam Twój piękny , pełen rarytasów ogród.Był dziś w programie Ogród Exstra , masz piękne rośliny , paprocie i nie tylko , bo zawsze zaglądam co nowego znów masz. I masz rację ogród to zdrowie pozdrawiam