korzo_m-Dorotko  Dziękuję.cieszę  się ,że  tarasik  się  spodobał.Jeszcze  w kącie  leżą  materiały  do  remontu w  domu.ale  ciągle  coś  się  przedłuża..i  leża.  

O  masz,  to  troszkę  uciążliwości  ze  zwierzaczkami.Ale  jak  trzeba  poleczyć  to  trzeba.
Moja  Fioina  to  taki  trochę  dzikus.Tylko  do  nas  nie. Ale  do  innych  kotów  nie  pójdzie.wręcz jak  jakiś  wejdzie na  działke,  to  ich  przegania,  I  to  mocno.
To  dobrze,że  taką    chociaz  promocję  masz.  
 daysy

daysy  Jeszcze  raz  dziękuje za  te  roślinki.  

Diamond Star  przycięłam  i do  doniczki  już  dałam  i  do  domu  .To  źle ,że  od  razu  do  doniczek ?? Oj,  oj,  jak  coś  to  wyjmę  i  włożę  do  wody.
 Chlebek   swój  piekę  co  tydzień  czasami  co  2.I  to  już  parę  lat.  

W  ogrodzie  jeszcze  kolorki  są .Głównie  dzięki  daliom (  do  przymrozków ),  niektóre  już  maja  kilka  lat  .I  dzięki  hortensjom  i  marcinkom.Tak, te  śmieszne papryczki są ostre.Mój  syn  je  lubi.Ja  już  trochę  czasami  skubnę.Zależy  jaką.Do  lecza   czy  zupy  gulaszowej  też  jedna  wystarczy,I  to  też  trzeba  wiedzieć,  która.Bo  inne  są mega  ostre,To  tych  tylko  kawałek .Ale  do  ozd ób  też  są.W  tym  roku   nawet  więcej   mi po-owocowały. Jak  chcesz  to  zbiorę  nasionka  z  tych  co  mam ??
   Dasnutkoz Dziękuję  za  pochwalę  moich  asterków. I  bukiecików.  
 duju-Justynko

duju-Justynko   U  mnie  trochę  wiej.Deszczyk  ,  chmurki  i  słonce  dzisiaj  w  ciuciubabkę  się  bawili. 

Tak  z  dyń zbiorę  potem   nasionka. Jak  postoją  dekoracje,  to  potem. Dziękuje  za  pochwalę stołu ł paprykowo-dyniowego. 
  tak  ten niebieski marcinek   jest  śliczny.Jest  średni  wysokością   .a  zakwita  najpóźniej  z  marcinków. 
 Alicjo125

Alicjo125  Witaj! A  o  którą  trawę  ci  chodzi ?? Na  zimę  żadnej  nie  będę  obcinała.Dopiero  na  wiosnę.
O  jak  mi  miło  czytać  taki  pochlebne  słowa  o  moich  zdjęciach.To  miłe  i  motywujące.  

Lubię  i  fotografować.a  roślinki  to  wdzięczny,  nie  marudzące  modele.  

Rozchodniki pięknieją 

I chryzantemki też.

Ale jeszcze nie wszystkie. Kilka jeszcze w pączkach 

Berberys  Maria.Do  tej  pory  by ł  jedyny.ale  dzięki  Daysy  

,  już  nie  jest.Dostałam  kilka  małych   od   niej   

Nikandra 

Poplon  wysiany (  gorczyca )  już  jakis  czas  temu  ,w  końcu  mi  wschodzi.