Te łąki i pola super, zawsze podróżując po kraju siedzę z nosem w szybie i patrze na szachownicę z takich pól. Ale te ostatnie...nigdy nie byłam w takich okolicach
 Te łąki i pola super, zawsze podróżując po kraju siedzę z nosem w szybie i patrze na szachownicę z takich pól. Ale te ostatnie...nigdy nie byłam w takich okolicach  nieziemskie skały, tak stanąć pomiędzy nimi i porozmyślać, pobujać w skałach
 nieziemskie skały, tak stanąć pomiędzy nimi i porozmyślać, pobujać w skałach  A co jest na tym ostatnim zdjeciu, ten dworek/pałącyk. Taka polsko i sielsko.
 A co jest na tym ostatnim zdjeciu, ten dworek/pałącyk. Taka polsko i sielsko.A, Madziu, do Twojego rozkazu chyba nie bedę potrafiła się dostosować
 :D
:DWiolu, świetne te bagienka, no nie :P Kiedyś takie maluteńkie wciagnęło mi nogę, to tak z dystansem podchodzę teraz, ale jakbym miała git gumaki, to bym się skusiła na "głębszą" wodę. Wystarczy jakaś porządna trawiasta wysepka i mozna na chwilę na nią stąpnąć.
Jadziu, rozmawiajcie do woli, to raczej mi się bura należy, ze mnie brakuje i nie gościłam Was odpowiednio ;) Dziękuję Ci ślicznie za piwonie, te kwiaty tez uwielbiam ;)
U nas za dnia był 1 stopien, ale późniejszym popołudniem chyba nadszedł mróz. Ale wieje trochę i straszny chłód się odczuwa mimo dodatniej temperatury. To u Was na wschodzie województwa zimniej było.
W sobotę naszła mnie myśl modernizacji rabaty z białą hortensja, ostróżkami i budleją, w zasadzie to ona dokończona nigdy nie była (jak pozostałe ;)), ale już robie rozpiskę co by można było tam posadzić. Na razie jestem pewna zasadzenia powojnika jakiejś czerwonej odmiany i róży, może purpurowej, lekko fioletowej.

Alo ja z tej wody nie wychodzę!!! Zdjęcie z pniem z hubami- brak mi słów zachwytu.
 Alo ja z tej wody nie wychodzę!!! Zdjęcie z pniem z hubami- brak mi słów zachwytu. , przewijam następne-a tu stoi cudny dom otoczony kamykami, no nieeee.
 , przewijam następne-a tu stoi cudny dom otoczony kamykami, no nieeee.

Jak sie podleczę, to w weekend wybiorę się do ogrodniczych jeszcze, jak będa w przystępnej cenie te kosmosy, to któryś sprawdzę w tym sezonie
 Jak sie podleczę, to w weekend wybiorę się do ogrodniczych jeszcze, jak będa w przystępnej cenie te kosmosy, to któryś sprawdzę w tym sezonie  Jak mam oglądać te ogrody z zamkniętymi oczami
 Jak mam oglądać te ogrody z zamkniętymi oczami  

Ja sobie wypraszam takie linki
 Ja sobie wypraszam takie linki  

i naprawdę mam co wspominać.
 i naprawdę mam co wspominać.