Pięknie to wszystko rośnie. Gratuluję ręki do kwiatów

Koleus przepiękny. Czy obrywasz koleusom kwiaty? U mnie ledwo podrosły i już kwitły i przez to robiły się niezbyt ładne. Moja teściowa miała ładne na parapetach. A ja po kilku próbach zrezygnowałam i już ich nie wysiewam.
 Koleus przepiękny. Czy obrywasz koleusom kwiaty? U mnie ledwo podrosły i już kwitły i przez to robiły się niezbyt ładne. Moja teściowa miała ładne na parapetach. A ja po kilku próbach zrezygnowałam i już ich nie wysiewam. Też bym pewnie ją polubiła
  Też bym pewnie ją polubiła  

Pierwsze zdjęcie w wątku cudo,piękna kompozycja stopniowana.Od dwóch lat walczę aby moje dalie pogrupować na wyższe i niższe,ale za każdym razem jakaś spłata mi figla, albo nie wyrośnie w ogóle,albo jest niska choć poprzednio była dużo wyższa,albo na odwrót i zawsze zepsuje mi kompozycję
 Pierwsze zdjęcie w wątku cudo,piękna kompozycja stopniowana.Od dwóch lat walczę aby moje dalie pogrupować na wyższe i niższe,ale za każdym razem jakaś spłata mi figla, albo nie wyrośnie w ogóle,albo jest niska choć poprzednio była dużo wyższa,albo na odwrót i zawsze zepsuje mi kompozycję   Pozdrawiam serdecznie.
 Pozdrawiam serdecznie.
 To dopiero ślicznotka
 To dopiero ślicznotka  

Trochę mija się z celem prowadzenie wątku skoro już w połowie miesiąca limit się wyczerpuje. Nic, próbuję z Garnkiem,mam nadzieję , że widzicie dzisiejsze zdjęcia?
  Trochę mija się z celem prowadzenie wątku skoro już w połowie miesiąca limit się wyczerpuje. Nic, próbuję z Garnkiem,mam nadzieję , że widzicie dzisiejsze zdjęcia?   
  Domownicy narzekają, tylko koty zadowolone...  Chwila nieuwagi i urządzają zawody pt "Kto wykopie głębszy dołek"...
 Domownicy narzekają, tylko koty zadowolone...  Chwila nieuwagi i urządzają zawody pt "Kto wykopie głębszy dołek"...   

Trzeba zapisać
 Trzeba zapisać   

Zawsze mnie fascynuje jak odmiennie ludzie oceniają to, co im się podoba. Mój siostrzeniec lat 9 ostatnio oświadczył, że z moich dalii najładniejsza jest Kazusa Shiranami. Za to jedna z najbrzydszych to .. Pinelands Princess właśnie..., bo "jakaś taka dziwna"...
 Zawsze mnie fascynuje jak odmiennie ludzie oceniają to, co im się podoba. Mój siostrzeniec lat 9 ostatnio oświadczył, że z moich dalii najładniejsza jest Kazusa Shiranami. Za to jedna z najbrzydszych to .. Pinelands Princess właśnie..., bo "jakaś taka dziwna"...    

Miejmy nadzieję, że przymrozek nas ominie.
 Miejmy nadzieję, że przymrozek nas ominie. 

To zdjęcie z sznureczkiem ciem (ćmów) zmierzających do pułapki uświadomiło mi koszmar tego zagrożenia. U moich najbliższych sąsiadów nie ma bukszpanów, ale jednak ćmy skądś do mnie przyleciały. Pochodzę jeszcze po uliczkach i pozaglądam do ogródków, ale nie będę dzwonić do nieznajomych ludzi i ich uświadamiać w tym względzie, bo mi głupio.
 To zdjęcie z sznureczkiem ciem (ćmów) zmierzających do pułapki uświadomiło mi koszmar tego zagrożenia. U moich najbliższych sąsiadów nie ma bukszpanów, ale jednak ćmy skądś do mnie przyleciały. Pochodzę jeszcze po uliczkach i pozaglądam do ogródków, ale nie będę dzwonić do nieznajomych ludzi i ich uświadamiać w tym względzie, bo mi głupio.