Ogród Igi - 2009.cz.2
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Tess na ogrodzie za dwa miesiące, ale zamówienia do wysyłkowych trzeba kompletować, bo co ciekawsze roślinki zginą, a lista zachciewajek długa. No i na pocieszenie można sobie coś wysiać w domu i patrzeć jak rośnie. Nigdy nie byłam w Twoim terenie- co byś na zachętę opowiedziała, zaznaczam,że leżenie na plaży wykluczone.
- kubanki
- Od: 28 sie 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dobry wieczór,
to mnie trochę zmartwiłaś tymi cenami u Szmita. Zacznę pewnie zakupy u Andrzejewskich, ale podejrzewam, że i do tego Szmita się skuszę. Może spróbujemy wspólne zamówienie przygotować i dałby wtedy upust. Oczywiście każda musi po swoje roślinki sama jechać, bo to raczej większe rzeczy i w jeden samochód się nie zmieszczą, ale może za zakup na jedną fakturę coś by opuścił??
Tak sobie na razie głośno myślę, nie żeby zobowiązująco
Jeśli chodzi o porządki wiosenne w Twoim ogrodzie to ja zaraz po Eli się zapisuję na skalniaczki i co tylko będziesz przerzedzać
U mnie na razie wszystko poza sosnami i jałowcami zwyczajnymi mile widziane 
to mnie trochę zmartwiłaś tymi cenami u Szmita. Zacznę pewnie zakupy u Andrzejewskich, ale podejrzewam, że i do tego Szmita się skuszę. Może spróbujemy wspólne zamówienie przygotować i dałby wtedy upust. Oczywiście każda musi po swoje roślinki sama jechać, bo to raczej większe rzeczy i w jeden samochód się nie zmieszczą, ale może za zakup na jedną fakturę coś by opuścił??
Tak sobie na razie głośno myślę, nie żeby zobowiązująco

Jeśli chodzi o porządki wiosenne w Twoim ogrodzie to ja zaraz po Eli się zapisuję na skalniaczki i co tylko będziesz przerzedzać

- Lady-r
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 lis 2006, o 12:35
Aniu raczej nie opuści na cenie. Oni tam mają mnóstwo klientów nawet z zagranicy i im nie zależy. Zresztą sprzedają pracownicy nie właściciele. Mogę wam dać namiary na tanie roślinki. 

pozdrawiam Ania jestem na etapie wymieniania tego co mi się trafiło na to co mi się podoba ;)
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
Mój ogródek cz.1
Zadbajmy o zdrowie Moje domowe Ogródek Lady-r po przerwie
-
- Od: 1 paź 2008, o 20:26
- Kontakt:
Dzięki Aniu, tak to jest jak się człowiek wiedzą książkową podpiera, a życie swoje. nigdy nie zdecydowałabym się na roślinę przy której piszą ziemia wilgotna, a tak podają przy wiązówkach, ale jeżeli rośnie u Ciebie to pewnie też spróbuję, bo bardzo mi się podoba jej zwiewność i lekkość.
Aniu Szmita zostaw sobie na deser jak będziesz już miała dużo roślinek .
Lady-r jak masz jakieś godne polecenia to bardzo bym się ucieszyła.
Asiu jak tylko się coś pojawi to dam znać. U nas pod koniec marca ma być wystawy, na jesiennej kupiłam swoje cyklameny, były po 10 zł. Jak przezimują to mogę komuś kupić , bo źródło byłoby pewne.
Aniu Szmita zostaw sobie na deser jak będziesz już miała dużo roślinek .
Lady-r jak masz jakieś godne polecenia to bardzo bym się ucieszyła.
Asiu jak tylko się coś pojawi to dam znać. U nas pod koniec marca ma być wystawy, na jesiennej kupiłam swoje cyklameny, były po 10 zł. Jak przezimują to mogę komuś kupić , bo źródło byłoby pewne.