marpa-Maryniu Czy z przytupem to nie wiem.Ale bogato jeszcze w kwitnieniach jest.
Tak ochłodziło się.Popadało .I dobrze.Ale od południa już dzisiaj było słońce i gorąco.Ale wieczory już chłodniejsze.Pcha nas do jesieni.Oj, Oj...
Brzoskwinie pyszne.Codziennie je podjadam, pomidory i brzoskwinie. Jeszcze muszę na jesieni kupić brzoskwinię i posadzić
plocczanka-Lucynko Dziękuję za te miłe słowa.To miód na dzisiejszy zapracowany dzień,
Troszkę ozdób jest.Lubie takie ogrodowe dekoracje.Jeszcze kilka mi się marzy.
Dziękuję za pochwalę mojej fotografii.Ale do mistrzostwa jeszcze mi daleko.
A pokazuję , jak umiem.
O tak, tak, niech lato i ciepła jesień trwa bardzo długo.
Igala-Iguś Dziękuję i cieszę sie bardzo,że moje zdjęcia deszczowe się spodobały.
Kwitnień jeszcze różnych jest i to bardzo cieszy.Ja kocham kolorki w ogrodzie.
ewita44-Ewuś Dziękuję bardzo.
Ten ciemnobordowy hibiskus to bylinowy i to właśnie Midnight Marvel,.Czyli takiego samego kupiłaś, jak ja mam.
Na zimę tylko kopczyk mu zrób jak na róże i tyle.
JAKUCH-Jadziu Ja nie zawsze mam czas na te kropelkowe zdjecia. Ty jesteś w tym mistrzynią.Ja tylko tak trochę.Wole nawet kwiatuszkowe zdjecia robić.
Hortensja Bobo to cudna hortensja.To w przyszłym roku, będziesz nią sie cieszyć bardziej.
Ja mam 2.Jedna jeszcze mała z własnego odkładu. Moja jest szeroka.Chyba z metr już ma.
Iwonko0042 Witaj w tej części

I bardzo dziękuję za te wszystkie pozytywne słowa.
Iwonko1 Witaj, miło mi cie gościć.
Kiedyś trawy mi się nie podobały.Ale już ze 2 lata bardzo podobają.I sporo ich zaprosiłam do oigrodu.Ale nie wszystkie jeszcze są duże A trawy jak większe, to dopiero efektowniej wyglądają
Hibiskusy sa piękne.a bylinowe maja takie wielkie kwiaty.Cudności.
Kropelkowe to tylko tak czasami robię.
O tak popadało wszędzie i dobrze.Bo ja tylko tak po łebkach i nie wszystko podlewam.
o tak przydałoby się go więcej.Ale jest jak jest
Dziękuję bardzo i pozdrawiam serdecznie
Dalia Bodacious

Dalia Henriette

Dalia Avignon- piękna zmienna dalia

Dalia Gloriosa

Amarantus