Zgodnie z zapowiedziami otwieram wątek bo u mnie za niedługo będą nasiona kapusty syberyjskiej.

Teraz tylko czekać i zbierać nasiona
 Teraz tylko czekać i zbierać nasiona 

Zbieram teraz też z ostróżek letnich.
 Zbieram teraz też z ostróżek letnich.
 Dziś się zaopatrzyłem w dilerki, zobaczymy, czy mi wystarczą
 Dziś się zaopatrzyłem w dilerki, zobaczymy, czy mi wystarczą  

Beata
    Beata

, że AWN 2019/2020 nasion warzyw, kwiatów, ziół i innych cudowności poprowadzi Jolek
 , że AWN 2019/2020 nasion warzyw, kwiatów, ziół i innych cudowności poprowadzi Jolek   .
 .

Na kawkę zapraszam
 Na kawkę zapraszam  

Nawet jest mi na rękę, bo zdążę wszystko uszykować ze spokojem. Ogólnie to mam już nasiona maku lekarskiego pełnego, maruny pełnej i zwykłej, ostróżki letniej, maku polnego, kilka odmian arbuzów, melona limonkowego, kapusty ozdobnej, zbiorę jeszcze na pewno z prosa włosowatego, sorgo czarne, może będzie coś z trawy Łzy Hioba. Jeszcze coś poszukam w ogrodzie, może się znajdzie coś ciekawego
 Nawet jest mi na rękę, bo zdążę wszystko uszykować ze spokojem. Ogólnie to mam już nasiona maku lekarskiego pełnego, maruny pełnej i zwykłej, ostróżki letniej, maku polnego, kilka odmian arbuzów, melona limonkowego, kapusty ozdobnej, zbiorę jeszcze na pewno z prosa włosowatego, sorgo czarne, może będzie coś z trawy Łzy Hioba. Jeszcze coś poszukam w ogrodzie, może się znajdzie coś ciekawego 

.
 . Wiosną też zgłaszają się chętni na nasionka gdy chcą zagospodarować ,,wypadnięte" przestrzenie.
 Wiosną też zgłaszają się chętni na nasionka gdy chcą zagospodarować ,,wypadnięte" przestrzenie.