Dziękuję
 i pozdrawiam.
  i pozdrawiam. 

i pozdrawiam.
  i pozdrawiam. 

bo u mnie to towar deficytowy
  bo u mnie to towar deficytowy   
  Za słowa uznania jestem wdzięczna!
 Za słowa uznania jestem wdzięczna!  

Jak zwykle z dobrym słowem przychodzisz!
 Jak zwykle z dobrym słowem przychodzisz!  

A ja zapomniałam je wysiać u siebie.
 A ja zapomniałam je wysiać u siebie.  

dzięki za miłą wizytę i ciepłe słowa!
  dzięki za miłą wizytę i ciepłe słowa!  
  Liczba  odwiedzin w  wątku dodaje mi skrzydeł niczym R..B.. jak w reklamie..Ale to prawda!
 Liczba  odwiedzin w  wątku dodaje mi skrzydeł niczym R..B.. jak w reklamie..Ale to prawda!  
  Wczoraj w B..  cebulki były ale to chyba z poprzedniego sezonu jeszcze...poczekam jeszcze  bo   coś kupię z pewnością,,,
 Wczoraj w B..  cebulki były ale to chyba z poprzedniego sezonu jeszcze...poczekam jeszcze  bo   coś kupię z pewnością,,, , to słowo robi dziś karierę!
 , to słowo robi dziś karierę!  Czekać jeszcze  jak  nagietki posieję!...To będzie oznaka mojego cofania do korzeni..
 Czekać jeszcze  jak  nagietki posieję!...To będzie oznaka mojego cofania do korzeni..  Bo to były pierwsze wysiewane rośliny przeze mnie na działce.Potem miejsca dla nich zabrakło...
 Bo to były pierwsze wysiewane rośliny przeze mnie na działce.Potem miejsca dla nich zabrakło...  

ciągle sobie obiecuję ,ze sprawię porządny aparat , ale jeszcze musiałabym pójść na kurs fotografowania
  ciągle sobie obiecuję ,ze sprawię porządny aparat , ale jeszcze musiałabym pójść na kurs fotografowania  Zrobiłam sobie cudowną ucztę dla oka i duszy przed snem . Pozdrawiam cieplutko
 Zrobiłam sobie cudowną ucztę dla oka i duszy przed snem . Pozdrawiam cieplutko  

Pominęłam Twój miły komentarz
  Pominęłam Twój miły komentarz  bo akurat dostałam
  bo akurat dostałam   wiadomość,która na kilka dni wyłączyła mnie także z FO...
  wiadomość,która na kilka dni wyłączyła mnie także z FO... Co do fotografowania to zachęcam   bo to fajne i wciągające hobby!
 Co do fotografowania to zachęcam   bo to fajne i wciągające hobby!  Dla potrzeb FO kursy    nie konieczne ... czego przykładem są fotki cieszących się uznaniem koleżeństwa forumowiczek.    A niezły aparat  jak najbardziej wskazany.
 Dla potrzeb FO kursy    nie konieczne ... czego przykładem są fotki cieszących się uznaniem koleżeństwa forumowiczek.    A niezły aparat  jak najbardziej wskazany.  
  mnie nie zawodzą więc jak zwykle zachęta to dla mnie    do pokazania co tam u mnie   w trawie piszczało...
  mnie nie zawodzą więc jak zwykle zachęta to dla mnie    do pokazania co tam u mnie   w trawie piszczało...

Upał nie odpuszcza chyba pojadę podlać  nieco moje włości
 Upał nie odpuszcza chyba pojadę podlać  nieco moje włości  ...Od kilku dni nie padało ale ogródek nie rozpieszczany  ma się całkiem dobrze... Nawet hortensje bez wody nie omdlewają jak to czytam gdzie nie gdzie . Jak dostaną wody to dobrze a jak nie to sobie radzą!Jest dobrze, póki  co!
 ...Od kilku dni nie padało ale ogródek nie rozpieszczany  ma się całkiem dobrze... Nawet hortensje bez wody nie omdlewają jak to czytam gdzie nie gdzie . Jak dostaną wody to dobrze a jak nie to sobie radzą!Jest dobrze, póki  co!