Dziękuję za uznanie dla mojego skromnego miejsca na ziemi!
  Dziękuję za uznanie dla mojego skromnego miejsca na ziemi!  
 Basiu smacznego!

A na działce standardowo... wszystkiego po troszku... Straszyli dzisiaj burzami..na razie spokojnie...

Floksy w tym roku niezbyt okazałe..

wielki fan działki Jacky..

liliowce przekwitają... wczoraj Wnuczka
 wycięła wszystkie przekwitłe badyle...niewiele kwitnących jeszcze zostało
 wycięła wszystkie przekwitłe badyle...niewiele kwitnących jeszcze zostało  

Pięknie prezentują Twoje kwitnące roślinki.
 Pięknie prezentują Twoje kwitnące roślinki.  
  , ale trójsklepka jeszcze nawet pąków nie ma.
 , ale trójsklepka jeszcze nawet pąków nie ma.  
  Podrap go za uszkiem i wyprzytulaj.
 Podrap go za uszkiem i wyprzytulaj.  

podświetlało miłe
 podświetlało miłe   wejść / nie Gości
  wejść / nie Gości  / do mojego wątku  co jest dla mnie szalenie miłe
 / do mojego wątku  co jest dla mnie szalenie miłe  ... i to mnie cieszy
 ... i to mnie cieszy  

...Jacky  Na  usłyszane słowo działka natychmiast skomli i stoi zniecierpliwiony przy drzwiach gotowy do jazdy.Ma wyznaczone miejsca do kopania i tam używa sobie do woli bo kopać uwielbia a na osiedlu nie ma gdzie...Spacerki osiedlowe niezbyt go rajcują chyba,że  wychodzi  z panem i idą nad rzekę i do lasku  to jest w swoim żywiole... Spacerki z paniami domowymi ogranicza do załatwienia  spraw i jest gotowy do powrotu...
 ...Jacky  Na  usłyszane słowo działka natychmiast skomli i stoi zniecierpliwiony przy drzwiach gotowy do jazdy.Ma wyznaczone miejsca do kopania i tam używa sobie do woli bo kopać uwielbia a na osiedlu nie ma gdzie...Spacerki osiedlowe niezbyt go rajcują chyba,że  wychodzi  z panem i idą nad rzekę i do lasku  to jest w swoim żywiole... Spacerki z paniami domowymi ogranicza do załatwienia  spraw i jest gotowy do powrotu...  

Pstrykać każdy może ale  ....choć najważniejsza jest nasza osobista przyjemność czerpana z tego procederu!
   Pstrykać każdy może ale  ....choć najważniejsza jest nasza osobista przyjemność czerpana z tego procederu!

już  depczą w moim wątku...
  już  depczą w moim wątku...