Czytam ,że jesteś poza domem i ogrodem .
To Dobrego wypoczynku i skutecznej rehabilitacji .
Pozdrowki zostawiam

Ja właśnie ukończyłam  2-tygodniową  ..Trzeba o siebie dbać!
 Ja właśnie ukończyłam  2-tygodniową  ..Trzeba o siebie dbać! 

białe też bardzo lubię ,ale jest jeszcze tyle cudownych odmian których nie mam ,pozdrawiam
 białe też bardzo lubię ,ale jest jeszcze tyle cudownych odmian których nie mam ,pozdrawiam 

Teraz poczuł się w pełni opiekunem ogrodu.  Pozdrawiam serdecznie
 Teraz poczuł się w pełni opiekunem ogrodu.  Pozdrawiam serdecznie 

Tak trzeba.
  Tak trzeba.  Każdy potrzebuje zaopiekowania, Ogrodniczka również.
  Każdy potrzebuje zaopiekowania, Ogrodniczka również.  Niech więc te męczące zabiegi sprawią, że wrócisz jak nowo narodzona i swoim gospodarskim okiem ogarniesz ogród, który - jak czytam - jest pod dobrą opieką.
  Niech więc te męczące zabiegi sprawią, że wrócisz jak nowo narodzona i swoim gospodarskim okiem ogarniesz ogród, który - jak czytam - jest pod dobrą opieką.   

M dzielnie doglądał podopiecznych
  M dzielnie doglądał podopiecznych  

Martuś cudownie! Brzmisz jak nowo narodzona i do tego z napędem atomowym
 Martuś cudownie! Brzmisz jak nowo narodzona i do tego z napędem atomowym  Tak trzymać:!:
 Tak trzymać:!:  

Przy takiej ilości pomidorów jaka posadziłaś, to na pewno dojrzewają one w większych ilościach
 Przy takiej ilości pomidorów jaka posadziłaś, to na pewno dojrzewają one w większych ilościach  Ale i ja już zjadłam swojego pierwszego pomidorka
 Ale i ja już zjadłam swojego pierwszego pomidorka  Jako pierwszy dojrzał Ałtajski Oranżewyj, był pyszny. Lada moment będą kolejne i będę mogła delektować się ich smakiem. Dziękuję
 Jako pierwszy dojrzał Ałtajski Oranżewyj, był pyszny. Lada moment będą kolejne i będę mogła delektować się ich smakiem. Dziękuję  

i do zobaczenia wkrótce
 i do zobaczenia wkrótce