Róże z liliowcami pięknie zestawiłaś.
 Odgapię i muszę swojego pomarańczowego do białych róż dosadzić.
  Odgapię i muszę swojego pomarańczowego do białych róż dosadzić.Słodziak Leoś w ogrodzie szczęśliwy.
 Co to dzieci w taczce widzą,  nasi też muszą nią jeździć.
Miłego ogródkowania.

Odgapię i muszę swojego pomarańczowego do białych róż dosadzić.
  Odgapię i muszę swojego pomarańczowego do białych róż dosadzić. Co to dzieci w taczce widzą,  nasi też muszą nią jeździć.

tak bardzo kojarzą mi się ze starym domem i Babcią... posadziłam je u siebie, ale muszę dokupić jeszcze, to takie wdzięczne kwiaty
  tak bardzo kojarzą mi się ze starym domem i Babcią... posadziłam je u siebie, ale muszę dokupić jeszcze, to takie wdzięczne kwiaty  

To znaczy taki, jaki ja kocham najbardziej.
  To znaczy taki, jaki ja kocham najbardziej. 

I tak najlepiej, ogród ma żyć swoim życiem i tylko niezbędne małe robótki w sezonie
  I tak najlepiej, ogród ma żyć swoim życiem i tylko niezbędne małe robótki w sezonie 

No ale to zupełnie co innego i co na  obydwie ręce takie magnesy ubierasz? a pomaga?
  No ale to zupełnie co innego i co na  obydwie ręce takie magnesy ubierasz? a pomaga? Pewnie trzeba ja dzielić, a ja się bałam ruszyć. Zdrówka i pogłaskaj kiciusie
 Pewnie trzeba ja dzielić, a ja się bałam ruszyć. Zdrówka i pogłaskaj kiciusie 

, współczuję
 , współczuję  
   . Ogród jak sama widzisz daje sobie sam radę. Teraz myśl o sobie i kuruj  się kochana, nic ważniejszego i cenniejszego nad zdrowie człowiek nie posiada.
 . Ogród jak sama widzisz daje sobie sam radę. Teraz myśl o sobie i kuruj  się kochana, nic ważniejszego i cenniejszego nad zdrowie człowiek nie posiada.

Teraz mam taki czas ze choćbym nie chciała to muszę podzielać twój pogląd na ogrodowe życie. Ale już myślę o tym by przekształcać go w bylinowy + róże + kwitnące krzewy, bo jak sadze takim ogrodem dam radę się zająć.
 Teraz mam taki czas ze choćbym nie chciała to muszę podzielać twój pogląd na ogrodowe życie. Ale już myślę o tym by przekształcać go w bylinowy + róże + kwitnące krzewy, bo jak sadze takim ogrodem dam radę się zająć.

Pełnych też mam kilka, bo nie sposób im odmówić uroku. Z gaurą próbowałam dwa razy i niestety u mnie nie przeżywa ona zimy, na dodatek ta ostatnia strasznie marnie rosła, nie będę więcej jej do siebie zapraszać. Ta różyczka pięknie wygląda wśród bordowych listków https://images92.fotosik.pl/230/9c54ef246702aec9med.jpg
 Pełnych też mam kilka, bo nie sposób im odmówić uroku. Z gaurą próbowałam dwa razy i niestety u mnie nie przeżywa ona zimy, na dodatek ta ostatnia strasznie marnie rosła, nie będę więcej jej do siebie zapraszać. Ta różyczka pięknie wygląda wśród bordowych listków https://images92.fotosik.pl/230/9c54ef246702aec9med.jpg 

Dobrze, że M pomocny,
  Dobrze, że M pomocny,   niestety ogród czasem wymaga jednak doglądnięcia.
 niestety ogród czasem wymaga jednak doglądnięcia.