stasia_ogrod lilie mi pachną 24/24
 Jeszcze chwila i przekwitną...
 Jeszcze chwila i przekwitną...   Od kilku lat sadzę te kupione wiosną w skrzynki balkonowe i one mi później kwitną i pachną a jesienią cebule sadzę w  gruncie
 Od kilku lat sadzę te kupione wiosną w skrzynki balkonowe i one mi później kwitną i pachną a jesienią cebule sadzę w  gruncieStasiu faktycznie o tej porze łatwiej sfotografować każdego motylka czy bzyka niż ominąć go obiektywem!
 W niektórych miejscach przy pewnych roślinach jest ich pełno.
 W niektórych miejscach przy pewnych roślinach jest ich pełno.Cieniolubnych mam troszkę bo i rabat zacienionych dla nich pod drzewami troszkę przygotowałam.. Paprocie odmianowe uwielbiam!
 Liliowce dobrze u mnie rosną..wszystkie przesadzone wiosną zakwitły...
 Liliowce dobrze u mnie rosną..wszystkie przesadzone wiosną zakwitły...  są zdrowe i bezproblemowe pewnie dlatego , że mam tylko te zwykłe nie zmutowane.
plocczanka dziękuję i cieszę się,że mam w Tobie fankę mojej fotografii!

Nie jest tajemnicą, że fotografowanie to dla mnie wielka przyjemność !Nie mam zapewne super talentów fotograficznych..Troszkę pogłębionej  wiedzy w temacie i troszkę sprzętu oraz wielka przyjemność i praktyka składają się na moje pstrykanie...
   Nie jest tajemnicą, że fotografowanie to dla mnie wielka przyjemność !Nie mam zapewne super talentów fotograficznych..Troszkę pogłębionej  wiedzy w temacie i troszkę sprzętu oraz wielka przyjemność i praktyka składają się na moje pstrykanie...  
 iwona0042 Mimo najszczerszych choćby chęci nie da się fizycznie mieć wszystkiego...

Floks jest mocno niebieski nieomal granatowy ale nazwy to ja już nie pamiętam,,,

pysznogłówki lubię także ale biała po 2 latach zniknęła i już jej nie ma ale są za to inne...

U mnie wczoraj i dzisiaj fajnie podlało!

zgoda, ogród mam ładny,jestem z niego zadowolona , odstaje od obrazu  stereotypowego dla ROD na czym mi bardzo zależało..
 zgoda, ogród mam ładny,jestem z niego zadowolona , odstaje od obrazu  stereotypowego dla ROD na czym mi bardzo zależało..  Jarzmianka przekwita i zmienia kolor i przybrała barwy różowo-buraczkowe ale to nie typowa dla niej kolorystyka.Bardzo dziękuję, za tak miłe dla mnie i budujące słowa!
  Jarzmianka przekwita i zmienia kolor i przybrała barwy różowo-buraczkowe ale to nie typowa dla niej kolorystyka.Bardzo dziękuję, za tak miłe dla mnie i budujące słowa!  

Teraz na szczęście już jest w miarę widoczny, to może biedakowi uda się ujść z życiem przed moimi zapędami. Śliczny motyl przysiadł sobie na jeżówce
 Teraz na szczęście już jest w miarę widoczny, to może biedakowi uda się ujść z życiem przed moimi zapędami. Śliczny motyl przysiadł sobie na jeżówce  Taki inny. Fajny pomysł z liliami na balkonie, nawet będąc w domu, można poczuć się jak na działce.
 Taki inny. Fajny pomysł z liliami na balkonie, nawet będąc w domu, można poczuć się jak na działce. 
 Dopiero potem  zabieram się za porządki!
  Dopiero potem  zabieram się za porządki! 

Znowu jesienią szpadel musi zostać użyty.
 Znowu jesienią szpadel musi zostać użyty.  umiarkowanego przyjmuję bo ponad 30  st,to już nie dla mnie!
  umiarkowanego przyjmuję bo ponad 30  st,to już nie dla mnie!