Witam wszystkich ogrodowo zakręconych
anabuko1 ja niestety trawnik też odpuściłam i jest jaki jest , również podlewam tylko rabaty i warzywa , chociaż dużo tam nie ma koper seler i pomidory , które również wcisnęłam między kwiaty i sobie rosną .
plocczanka Lucynko kochana no niestety czasu bardzo mało zdąża się tak że jestem tak padnięta że idę razem z Szymkiem spać . Wzieliśmy się trochę za dom więc w ogrodzie robię tylko to co pilne , podlewam i chwasty wyrwę od czasu do czasu . Za to brak czasu na to żeby założyć rabaty , które mam w planach może bliżej jesieni jak nie będzie takich upałów bo nie ma sensu nic teraz sadzić drzewka uschły , świerki conika też mi zaczęły chorować bo dostał się przędziorek może coś z nich będzie , ale to się okaże . Jak najbardziej reflektuję na spotkanie . Napisz na pw kiedy to się umówimy .
JAKUCH deszcz na wagę złota w tym roku , niestety dużo mi roślin nie przeżyło uschły choinki co niektóre ale cały czas walczę o kwiaty żeby się uchowały
Większość roślin , które wysiałam rosną pięknie m.in. żeniszek , floksy drumonda , koleusy i wiele innych , których nazw nie pamiętam . Najbardziej urzekła mnie szałwia muszkatołowa , którą podarowała mi Lucynka , ona jest bajeczna ma tak piękne kwiaty że nie mogłam się na nią napatrzeć

. A teraz trochę fotorelacji z mojego ogrodu .
Zrobiliśmy meble z palet i czekam na poduszki i doczekać się nie mogę