Trochę chłodniej , więc można zrobić zdjęcia liliowcom .
EL DESPERADO

WYATT'S CAMEO

?

G.C.BINGHAM

?

siewka

siewka

Echinacea siewka

Echinacea samosiejka

Echinacea WHITE DOUBLE DELIGHT

. Spodobała mi się jeżówka biała pełna, u mnie te pełne nie chcą rosnąć..ciekawe co robię nie tak
 . Spodobała mi się jeżówka biała pełna, u mnie te pełne nie chcą rosnąć..ciekawe co robię nie tak   . Pozdrawiam serdecznie
 . Pozdrawiam serdecznie  

Według mnie to odmiana Ride the Wind. Też mam i to od Emila. Cudowny liliowiec tylko zawsze jest problem z jego liśćmi.

. Wszystko w porządku u mnie
 . Wszystko w porządku u mnie  . Po prostu nie ogarniam podlewania z powodu suszy i ratowania roślin przed pędrakami . Brakuje sił na tę "głupiego robotę ". Miałam chwile zniechęcenia , ale na szczęście już mi przeszło .
 . Po prostu nie ogarniam podlewania z powodu suszy i ratowania roślin przed pędrakami . Brakuje sił na tę "głupiego robotę ". Miałam chwile zniechęcenia , ale na szczęście już mi przeszło .

).
 ). 

.
 . Syneleisis siewki sa kupione - ja nie wysiewam, nie potrafię . Zaryzykowałam z sasankami - wzeszły, zobaczę czy potrafię utrzymać siewki , bo z tym u mnie najgorzej. A makleja rośnie na końcu działki, za altaną przy kompostowniku . Z latwością ograniczam.
 Syneleisis siewki sa kupione - ja nie wysiewam, nie potrafię . Zaryzykowałam z sasankami - wzeszły, zobaczę czy potrafię utrzymać siewki , bo z tym u mnie najgorzej. A makleja rośnie na końcu działki, za altaną przy kompostowniku . Z latwością ograniczam.