Małgosia jak twoje królestwo różane i hortensjowe się ma?

[/quote]
[/quote]

A jak róża Parole? U mnie była zaatakowana przez mszyce jak mnie nie było i straciłam kilka kwiatów. No i ciągle czekam na kwiaty
  A jak róża Parole? U mnie była zaatakowana przez mszyce jak mnie nie było i straciłam kilka kwiatów. No i ciągle czekam na kwiaty  
  A wszystkie przepiękne i chyba miałabym trudności wyjść z takiego ogrodu
 A wszystkie przepiękne i chyba miałabym trudności wyjść z takiego ogrodu   

-bardzo fajna różyczka. Violeta trochę  niedoceniona przez ogrodników,trochę szkoda, bo niewymagająca, a kwitnie stale i pięknie pachnie )
-bardzo fajna różyczka. Violeta trochę  niedoceniona przez ogrodników,trochę szkoda, bo niewymagająca, a kwitnie stale i pięknie pachnie )

i wiesz co?... coś bym zmieniła, przestawiła, bo powoli zaczyna mi sie nudzić
 i wiesz co?... coś bym zmieniła, przestawiła, bo powoli zaczyna mi sie nudzić 

uwielbiam ją
  uwielbiam ją 

Biedna Pipi w takie upały musi jej nie być lekko, widzę to po mojej kotce która nawet nie ma apetytu do jedzenia
 Biedna Pipi w takie upały musi jej nie być lekko, widzę to po mojej kotce która nawet nie ma apetytu do jedzenia  .Róże kwitną ślicznie w tym sezonie, bo przecież każdy sezon jest inny, hortensje tez chyba w przyspieszonym tempie się ukwiecają
  .Róże kwitną ślicznie w tym sezonie, bo przecież każdy sezon jest inny, hortensje tez chyba w przyspieszonym tempie się ukwiecają

Głaski dla słodkiej Pipi
  Głaski dla słodkiej Pipi  

. Fajnego masz tego kudłatego kwiatuszka
 . Fajnego masz tego kudłatego kwiatuszka   . Widzę wysyp kwitnących hortensji no ale jakby miałoby być inaczej w ogrodzie hortensjomanki ?? Piękne masz odmiany
 . Widzę wysyp kwitnących hortensji no ale jakby miałoby być inaczej w ogrodzie hortensjomanki ?? Piękne masz odmiany   . Pozdrawiam
 . Pozdrawiam   .
 .

Pozwoliłam sobie zajrzeć do Ciebie, ponieważ już jako emerytka zaczęłam tworzyć swój ogródek właśnie od hortensji i róż.Piękne są Twoje, ja z różami nie daję rady i z nich zrezygnowałam,ale coś tam jeszcze zostało.Teraz wiem gdzie będę mogła je oglądać i już z niecierpliwością czekam na nowy sezon.Kocham takie zakupy jak Twoje i dodam, że też korzystałam z tych sklepów internetowych co Ty, byłam zawsze zadowolona.
 Pozwoliłam sobie zajrzeć do Ciebie, ponieważ już jako emerytka zaczęłam tworzyć swój ogródek właśnie od hortensji i róż.Piękne są Twoje, ja z różami nie daję rady i z nich zrezygnowałam,ale coś tam jeszcze zostało.Teraz wiem gdzie będę mogła je oglądać i już z niecierpliwością czekam na nowy sezon.Kocham takie zakupy jak Twoje i dodam, że też korzystałam z tych sklepów internetowych co Ty, byłam zawsze zadowolona.