Witam  poniedzialkowo.  

Krychna-Krysiu  ;marpa-Maryniu ; Annes 77-Aniu ,
 Krychna-Krysiu  ;marpa-Maryniu ; Annes 77-Aniu ,  Witajcie  

To  prawda , w tamtym roku narzekałam  na moje  pannice różane.
I  jeszcze  nie  wszystkie  się  poprawiły.Ale  ogólnie  jest  dużo lepiej  z nimi. 
Tak,  powojnik Pillu jest  jednym  z ładniejszych .
U  mnie  wczoraj od X  czasu  trochę  popadało.ale  bardzo  delikatnie.Mogłoby  więcej,  bo juz  trawkę  mi  wypala  słonce. 
Majesty  mam 3.moje  własne, siane.
Dziękuję  za  mile  słowa .I  ciesze  się,ze moje  zdjecia  się  wam  podobają.  I  bocianie  zdjecia  tez.Tak mam lustrzankę Canona .  

clem3-Malgosiu
   clem3-Malgosiu  Tez  mi  sie  ten konar podoba.Jest  złamany w 2  miejscach i po kazdym koszeniu inaczej   go okładam.Tak  samo  wychodzi. To mąż  mi  go skądeś  przywiózł. 
Ja  lubię  wszelakie  owady.A i  fruczaka  tez.Tylko ten  to jest  bardzo  ruchliwym  modelem.
Telefonem  to  trudna  sprawa  złapać  go  wyraźnie  kadr   

Boćki  widzę  często ,  bo  bocianie  gniazdo  jest  za sąsiada  działka. 

Handel

apus-Basiu
  apus-Basiu  Dziękuje 

Tak, przycinam  przekwitnięte róże.Tak  chyba  powinno się  robić ?? 
Na  tym  krzesełku  ten  zawsze  stoi jakaś  kompozycja  kwiatowa.I  co kilka  dni  je  zmieniam.
Ciesze   się  ,ze  tobie  sie  ona  podoba. 

maniolek-Mariuszu
  maniolek-Mariuszu  WAW!!
ale  mi  posłodziłeś.Dziękuję  bardzo  i  ciesze  się,ze  ci  się  u mnie podoba.Trochę  rośliny  podlewam.Nie  ma  wyjścia.szkoda,żeby  padły. Jak  sa  niedziele  czy  święta,  to milo  posiedzieć i popodziwia rośliny  i  ogród.  
 korzo_m-Dorotko

korzo_m-Dorotko   Bardzo  ci  dziękuje  za te  pochwalki, 

To nie margerytki  tylko  zwykle  polne  rumianki.  
Dzbanki  tez  lubię  różne. 
 jonatanka-Asiu
  jonatanka-Asiu Rosomane Janon to  naprawdę   śliczna  róża.Tak ona utrzymuje sztywne pędy. 

Dziękuję  za  pozytywne  słowa  pod  adresem  dodatkowa  i  moich  bukiecików. 
 danuta z-Danusiu
  danuta z-Danusiu  To  zbiorę  nasiona szalwi i  będzie coś  dla ciebie.Tylko sie  przypomnij,  bo mogę  zapobiec.  

Nie , nie pryskałam   orz i  ziemi wokół nawozem biohumus z dodatkiem mydła potasowego.a  podasz mi  dokładny  przepis.Nie  znam  go.
Ciesze  sie,ze moje  bukieciki  się  podobają.  

Charlotte

Chipek

NN

Leonardo  da Vinci

Rhapsody in Blue

Lilia azjatycka Apricot Fudge