och jak ja dawno u Ciebie nie byłam
 och jak ja dawno u Ciebie nie byłam   to teraz oglądania miałam pod dostatkiem.
 to teraz oglądania miałam pod dostatkiem.  
 Balkon u Ciebie równie pięknie ukwiecony co działeczka a ujęcia perfekcyjne.

Szkoda cudownych piwonii, tak szybko przekwitły ...zachwyciłam się Sword Dance, której ostatnie tchnienie uwieczniłaś w kadrze.

Host też masz zatrzęsienie i całą różaną kolekcję ze zmienną Rumbą w komplecie.

Słoneczniczki szorstkie też u mnie zaczynają, ale floxy wiechowate jeszcze się nie spieszą.
Komary u nas pojedynczo się zdarzają, dobrze że i u Was odpuściły i bez chemii się obyło.

Dziękuję za gościnę
 i do następnego razu
 i do następnego razu   pozdrowienia i buziaki zostawiam.
 pozdrowienia i buziaki zostawiam.  

Ale wszystko też ma swoich następców ..nowe rośliny licznie zakwitają...
 Ale wszystko też ma swoich następców ..nowe rośliny licznie zakwitają...  
  Musieliśmy się posiłkować psikaczami. Było  chwilami burzowo ale ani kropla nie spadła!.Konewki  z wodą z beczki poszły w ruch bo niektóre rośliny wręcz domagały się wody!
 Musieliśmy się posiłkować psikaczami. Było  chwilami burzowo ale ani kropla nie spadła!.Konewki  z wodą z beczki poszły w ruch bo niektóre rośliny wręcz domagały się wody!

Co do zdjęć to F  płata figle, zapewne  dopiero jutro nastanie normalność...
 Co do zdjęć to F  płata figle, zapewne  dopiero jutro nastanie normalność...  Jarzmianki podzieliłam wiosną i przesadziłam w nowe miejsce i widzę,że im bardziej spasowało niż poprzednie..
 Jarzmianki podzieliłam wiosną i przesadziłam w nowe miejsce i widzę,że im bardziej spasowało niż poprzednie.. Mam już osobiście przesyt  portretów różanych...
      Mam już osobiście przesyt  portretów różanych...  choćby najpiękniejszych i najdziwniej nazwanych...
 choćby najpiękniejszych i najdziwniej nazwanych...  

Zdjęcia w trzech czwartych zamazane jakimiś kolorowymi mozaikami i tylko rudbekię widzę w całości. Tyz pikna.
  Zdjęcia w trzech czwartych zamazane jakimiś kolorowymi mozaikami i tylko rudbekię widzę w całości. Tyz pikna.  

,pozdrawiam i buziaczki
 ,pozdrawiam i buziaczki