Wczoraj podczas rannego pobytu komarów jakby nie było a może jeszcze spały?
 W mieszkaniu mam spoko  bo na osiedlu ich nie ma na szczęście!Pod wieczór otwieramy okna i na  noc zostawiam spokojnie otwarte. Na osiedlu  nie ma żadnych zbędnych chaszczy wszystko pięknie wystrzyżone, trawniki niziutko wykoszone,nawet za bardzo jak na ten upał.
 W mieszkaniu mam spoko  bo na osiedlu ich nie ma na szczęście!Pod wieczór otwieramy okna i na  noc zostawiam spokojnie otwarte. Na osiedlu  nie ma żadnych zbędnych chaszczy wszystko pięknie wystrzyżone, trawniki niziutko wykoszone,nawet za bardzo jak na ten upał.  Strumyk płynie ale to znacznie dalej od mojego bloku i jest ok!Repelent skuteczny, kupiony w sklepie ogrodniczym bo w aptece po weekendzie nie było po nich śladu...
 Strumyk płynie ale to znacznie dalej od mojego bloku i jest ok!Repelent skuteczny, kupiony w sklepie ogrodniczym bo w aptece po weekendzie nie było po nich śladu...  Znanej firmy B..s " suchy spray na komary i kleszcze"
 Znanej firmy B..s " suchy spray na komary i kleszcze"Miłego dnia!

W temacie komarów j/w...
  W temacie komarów j/w...  

... solidny płot skutecznie stanowi barierę nie do przebycia..Wreszcie!
 ... solidny płot skutecznie stanowi barierę nie do przebycia..Wreszcie! 

Swojej nie mogę znaleźć miejsca, że rosła, a nie wegetowała.
  Swojej nie mogę znaleźć miejsca, że rosła, a nie wegetowała.  

Ale już cieszą kwitnieniami.. Rok temu byłam bliska likwidacji wszystkich poza pnącymi... Wielką fanką róż nie jestem i nie dbam o  szczególny dobór odmian, wszystkie znalazły się u mnie przypadkowo...Ale jak zakwitną to cieszą oko i obiektyw...
 Ale już cieszą kwitnieniami.. Rok temu byłam bliska likwidacji wszystkich poza pnącymi... Wielką fanką róż nie jestem i nie dbam o  szczególny dobór odmian, wszystkie znalazły się u mnie przypadkowo...Ale jak zakwitną to cieszą oko i obiektyw...  Radiowej "3 " słucham n/stop ale nic nie słyszałam  ...TVP nie oglądam
 Radiowej "3 " słucham n/stop ale nic nie słyszałam  ...TVP nie oglądam   

,dzięki za dobre słowo  i pozdrawiam niedzielnie!
   ,dzięki za dobre słowo  i pozdrawiam niedzielnie! 

, no sama nie pamiętam, chyba że z poatyczkowych coś będzie, jak nie to muszę sobie taką sprawić, tak mi się spodobała
 , no sama nie pamiętam, chyba że z poatyczkowych coś będzie, jak nie to muszę sobie taką sprawić, tak mi się spodobała  

...Chociaż to wielce  miłe zajęcie dla mnie ale nie tylko zdjęciami  się żyje.
 ...Chociaż to wielce  miłe zajęcie dla mnie ale nie tylko zdjęciami  się żyje.  Fotki mam  sobotnie ,pstrykane niemal wieczorową porą bo o takiej porze dopiero udało się dotrzeć na działkę.Wczoraj także poza balkon nie udało się nosa wychylić, Dopiero pod wieczór spadł życiodajny deszcz i ochłodziło się znacznie!
  Fotki mam  sobotnie ,pstrykane niemal wieczorową porą bo o takiej porze dopiero udało się dotrzeć na działkę.Wczoraj także poza balkon nie udało się nosa wychylić, Dopiero pod wieczór spadł życiodajny deszcz i ochłodziło się znacznie!