Marysiu kamienie fajnie wyglądają jak są mokre . Kupiłam wreszcie Hakonechole, ale jeszcze nie posadzona. M wpadł na pomysł dokuienia jeszcze innych trawek, coś tam by się zmieściło.
Pelagio nasza jak trochę stoi też trzeba zalać.Kapusty i selery to raczej w liście poszły.
Róże umęczone upałem, mam już pierwszą lilię
Aniu podlewam platonem, ale już kupione były piękne.
Kwitną róże, ale szybko padają, mam pierwsze lilijki, moje malutkie pnące róże już za chwilę. Jarmuż chce być olbrzymem i już pierwszy łepek brokuła jest, gorzej z kapustą cała pogryziona mimo oprysków.
Kasiu ciekawa jestem, którą Hakonechole kupiliście, bo jest parę odmian
Kupiłam sobie siatkę na motyle i nią okryłam sadzonki kapusty, bo rok temu do tunelu przyleciały bielinki ...było ich setki i z 10 kapust była jedna marna główka
O widzisz Marysiu, a u mnie siatka leży, tylko czy teraz to jeszcze coś da?
Hakonki zdjęcia nie zrobiłam to macra sunflare, przynajmniej tak pisze,ona taka bardziej żółta jest.
Drugie poidełko cieknie po całości, ale dostało inne zastosowanie
Świetne te poidełka, sama robiłaś. U mnie szpecą plastikowe miski z wodą, rolę spełniają ale są po prostu brzydkie.
Nie mam takich ozdóbek w ogrodzie , a są fajne i zaskakujące.
U mnie jeszcze lilie nie kwitną
Spokojnego dnia
Aniu ona była moim marzeniem, no i mam, maleńka ale cieszy.
Aguś tak, z łopianu-z zaprawy klejącej do siatki. Wcale nie tak łatwo zrobić nieprzeciekające.
Kasiu świetne poidełko, ja tylko myślałam a Wam udało się wykonać
Piękne róże a nieznajoma ma kolor jaki lubię i kupiłam kilka róż w tym kolorze. Co jakiś czas mam jazdę na inny kolorek Jaśminowiec w ogrodzie obowiązkowo...pachnie?