olbrzym żywokost o niebieskich kawiatach

Celebrity

Star of Fire-jarzmianka

moje storczyki fajnie przezimowały i kępka sie rozrosła i zakwitły 2 kwiatuszki

Ogród na bogato. Piękny jak zawsze
 Ogród na bogato. Piękny jak zawsze   

Ile lat juz masz ten ogród?
  Ile lat juz masz ten ogród? 

pokaż co znalazłaś.
 pokaż co znalazłaś. ale zbrązowieję ,szkoda ,że daleko mieszkasz ,bo tyle roślin można by było przenieś do Ciebie ,ta kalina robi odrosty ,ale na razie dziewczynki wszystko wzięły ,ale znowu będą ,pozdrawiam
 ale zbrązowieję ,szkoda ,że daleko mieszkasz ,bo tyle roślin można by było przenieś do Ciebie ,ta kalina robi odrosty ,ale na razie dziewczynki wszystko wzięły ,ale znowu będą ,pozdrawiam  

Piwonie dopiero zaczynają swój spektakl i miejmy nadzieję, że żadne przeciwności losu nam go nie zepsują. Kalina kwitnie przepięknie i skoro piszesz, że jest bezproblemowa, to przestanę się o nią martwić;:138 Jak długo masz ja u siebie? Chciałam wywalić koralową, która rośnie pod Filipa oknem, ale ten się wzbrania, że cień, że ptaszki przylatują
 Piwonie dopiero zaczynają swój spektakl i miejmy nadzieję, że żadne przeciwności losu nam go nie zepsują. Kalina kwitnie przepięknie i skoro piszesz, że jest bezproblemowa, to przestanę się o nią martwić;:138 Jak długo masz ja u siebie? Chciałam wywalić koralową, która rośnie pod Filipa oknem, ale ten się wzbrania, że cień, że ptaszki przylatują  Może jak szybko rośnie, to da się przekonać?
 Może jak szybko rośnie, to da się przekonać? I tak jak piszesz, samo sadzenie, to pikuś.
 I tak jak piszesz, samo sadzenie, to pikuś. 

, które u mnie   się nie darzą..
 , które u mnie   się nie darzą..   Ogród jak to u Ciebie tonie w bujnych roślinach i obficie kwitnącym kwieciu...Bajkowe widoki!
 Ogród jak to u Ciebie tonie w bujnych roślinach i obficie kwitnącym kwieciu...Bajkowe widoki!  

Skimmia za chwilę pokaże uroki, czy to o niej kiedyś mówiłaś że łatwo ukorzenia się z kawałka sadzonki? Jak tak to weź kawałek tylko pewnie bez kwiatka, a teraz trudno będzie znaleźć... Nie zapomnij o kawałku omiega
 Skimmia za chwilę pokaże uroki, czy to o niej kiedyś mówiłaś że łatwo ukorzenia się z kawałka sadzonki? Jak tak to weź kawałek tylko pewnie bez kwiatka, a teraz trudno będzie znaleźć... Nie zapomnij o kawałku omiega  

,pozdrawiam
  ,pozdrawiam  

zaświeciło i mocno grzeje, dzięki czemu szybciutko wysusza nadmiar wody.
 zaświeciło i mocno grzeje, dzięki czemu szybciutko wysusza nadmiar wody.  

, a burzą się nie zamartwiaj, raczej myśl pozytywnie, bo na ogół samoprzepowiednie lubią się sprawdzić.
 , a burzą się nie zamartwiaj, raczej myśl pozytywnie, bo na ogół samoprzepowiednie lubią się sprawdzić.  
  życzę.
 życzę. 

Pogoda się kisi i zobaczymy czy coś odświeży powietrze... byle bez gwałtownych burz, bo jak się ich też boję
 Pogoda się kisi i zobaczymy czy coś odświeży powietrze... byle bez gwałtownych burz, bo jak się ich też boję  Pozdrawiam i do miłego
  Pozdrawiam i do miłego