Zakładam ten wątek chociaż nazwa jest daleka od rzeczywistości... ale mam nadzieję, że kiedyś tak będzie

Posiadam niewielki ogródek przydomowy... który staram się zmienić w kawałek zielonego trawnika z rabatkami... abym mógł wyjść na taras z kawą i odetchnąć świeżym powietrzem. Ale droga do tego etapu jest jeszcze bardzo daleka... chociaż widać światełko w tunelu...
Lubię w ogrodzie rośliny takie jak hortensje bukietowe, żurawki hosty... posiadam nawet niewielką grupę tych roślin...
pozdrawiam wszystkich M-30
zdjęcie z ogrodu...

. Według mnie efekt jest już finalny (o ile w ogóle istnieje takie pojęcie w odniesieniu do ogrodu
 . Według mnie efekt jest już finalny (o ile w ogóle istnieje takie pojęcie w odniesieniu do ogrodu   ). Dlaczego nazywasz swój ogród "pseudo ogrodem"? Czy ze względu na powierzchnię, sposób użytkowania terenu?
 ). Dlaczego nazywasz swój ogród "pseudo ogrodem"? Czy ze względu na powierzchnię, sposób użytkowania terenu? 

Taka powierzchnia, przy ograniczonym czasie jaki można przeznaczyć na prace ogrodowe, ma niezaprzeczalny walor - da się ogarnąć
 Taka powierzchnia, przy ograniczonym czasie jaki można przeznaczyć na prace ogrodowe, ma niezaprzeczalny walor - da się ogarnąć   .
 .  . Czy to liliowce już startują pąkami?
 . Czy to liliowce już startują pąkami?