Aniu anabuko z czasem tych różności przybywa i przybywa

Ale ja też tak lubię, bo wtedy nigdy nie brakuje kolorów na rabatach...
Paulinko ja też lubię przebywać teraz w ogrodzie, po pierwsze maj to był mój ulubiony miesiąc od zawsze, a do tego teraz dzięki częstym deszczom wszystko jest takie soczyście zielone

Mój em też posadził kilka pomidorów, zobaczymy co z nich wyjdzie. Warzywnik oczywiście mam, ale moja ulubiona część to ta z truskawkami i rządkami słoneczników

A że w tym roku w warzywnik postanowił się zabawić em, to z przyjemnością oddałam mu to zadanie
Ewuś ewarost no właśnie moja też jakoś nie skora do rozrostu, w sumie to od lat zakwita tyloma samymi pędami, ale przynajmniej jej nie ubywa
Mariusz deszczu w tym roku pod dostatkiem, ale przynajmniej teraz wszystko jest pięknie zielone, wystarczy że w lato muszę patrzeć na podsuszone trawniki...
Olu bodziszki nie wszędzie tak szybko przyrastają, widocznie tak im u ciebie dobrze
Iwonko iryski to raczej mało wymagające istotki, więc nie wiem czemu u ciebie słabo kwitną. Tym bardziej, że przecież wszystko inne masz przepiękne. Gdy kupiłam goryczkę robiłam objazd po kolejnych szkółkach. W innej pan pomagał mi ładować roślinki do bagażnika, zobaczył goryczkę i powiedział, że on już ich nie sprzedaje, bo nie przeżywały zimy... Wsadziłam więc ją byle gdzie z mocnym postanowieniem nie przywiązywania się do niej

A ona bidula już kilka lat jest ze mną, pewnie na przekór tamtemu panu

Kukliki mam zaledwie dwa, ale już chcę więcej
Znów trochę spóźniona, ale jeszcze kwitną
Alene?s Other Love
Annie Oakley
Ballet Lesson
Experiment
Overcast
Plamka
Porte Benhour
Under Ice
Cherry Garden
Classic Sunrise
Cocoa Pink
I piękne bezimienne
bródkowe
Cozy Calico
Pożegnanie ?poduszkowych? floksów
Uwielbiam czas, gdy kwitną bzy i to jak z daleka wabią mnie swoim zapachem
Czyż może być coś słodszego? Niestety nie mam ich na co dzień, ale zawsze mogę odwiedzić i się pozachwycać