Wisteria i paulownia
 Ależ to satysfakcja, kiedy zakwita coś takiego wyhodowanego od nasionka. Ile czasu zajęło paulowni dorośnięcie do kwitnienia? Piękne, energetyzujące widoki na początek pracowitego dnia...
  Ależ to satysfakcja, kiedy zakwita coś takiego wyhodowanego od nasionka. Ile czasu zajęło paulowni dorośnięcie do kwitnienia? Piękne, energetyzujące widoki na początek pracowitego dnia...

Faktycznie satysfakcja ogromna - od nasionka do dorosłości
 Faktycznie satysfakcja ogromna - od nasionka do dorosłości   

Mam ta truskawkę w donicy, ładnie przetrwała zimę i też obsypana kwiatuszkami
  Mam ta truskawkę w donicy, ładnie przetrwała zimę i też obsypana kwiatuszkami  Pozdrawiam!
  Pozdrawiam! 

, ja posadziłam jeszcze młoda, owoców nie widać na razie, truskawki śliczne kwiatuszki mają
 , ja posadziłam jeszcze młoda, owoców nie widać na razie, truskawki śliczne kwiatuszki mają  

Był ciepły rok, wiec owocki zdążyły dojrzeć. Ona szybko zaczyna owocować, wiec niedługo i Ty spróbujesz własnych fig
 Był ciepły rok, wiec owocki zdążyły dojrzeć. Ona szybko zaczyna owocować, wiec niedługo i Ty spróbujesz własnych fig   A truskawek ze względu na te kwiatki żal mi się pozbyć, bo niestety bardzo słabo wiążą. Już je przy samym domku pszczelim postawiłam. Czasem się jakiś owocek zdarzy - wtedy jest rozkosz dla podniebienia
  A truskawek ze względu na te kwiatki żal mi się pozbyć, bo niestety bardzo słabo wiążą. Już je przy samym domku pszczelim postawiłam. Czasem się jakiś owocek zdarzy - wtedy jest rozkosz dla podniebienia   

, ale poszukam nasion, jest sliczny
 , ale poszukam nasion, jest sliczny   a Wisteria jaki ma kolorek?, jest biała, czy kremowa?
 a Wisteria jaki ma kolorek?, jest biała, czy kremowa? 

Mam niestety takiego tylko jednego i nie mam pojęcia skąd się wziął. Mogę z niego zebrać nasionka, ale nie ma gwarancji, że wyrośnie taki sam. Wisteria ma kwiatki dwukolorowe- biało fioletowe.
  Mam niestety takiego tylko jednego i nie mam pojęcia skąd się wziął. Mogę z niego zebrać nasionka, ale nie ma gwarancji, że wyrośnie taki sam. Wisteria ma kwiatki dwukolorowe- biało fioletowe.  

, zebrać nasionka możesz, jeśli nie taki kolor, to też ciekawy może wyjść
 , zebrać nasionka możesz, jeśli nie taki kolor, to też ciekawy może wyjść   , masz białego wieczornika damskiego, ja mam niebieskiego, pięknie pachnie
 , masz białego wieczornika damskiego, ja mam niebieskiego, pięknie pachnie  

Właśnie miałam pytać czy nie wiecie co to za kwiatek mi wyrósł, a tu już mam odpowiedź, ze wieczornik damski
 Właśnie miałam pytać czy nie wiecie co to za kwiatek mi wyrósł, a tu już mam odpowiedź, ze wieczornik damski   Dzięki
  Dzięki  W zeszłym roku siałam, ale wydawało mi się, ze w innym miejscu i że nie wyszedł.
 W zeszłym roku siałam, ale wydawało mi się, ze w innym miejscu i że nie wyszedł. Z tym że to karłowe maleństwo w doniczce pędzone. Ale już siedzi w ziemi i ładnie się zagęszcza, a ja sie na nią napatrzeć nie mogę, bo jest przesłodka
 Z tym że to karłowe maleństwo w doniczce pędzone. Ale już siedzi w ziemi i ładnie się zagęszcza, a ja sie na nią napatrzeć nie mogę, bo jest przesłodka