KRYSIU!
Swoją działeczkę masz na co dzień,a teraz zwiedzasz piękne ogrody.Nie zawsze można być w takich ogrodach czy zamkach.
Krysiu a jaką miejscówkę mają Twoje azalie?,półcień?.Nie mogę pojąć o co chodzi azaliom.
Rutewkę jeszcze zobaczysz.Wydaje mi się,że ona dość długo kwitnie.
Miłego zwiedzania.
ANIU!
Tak to żarnowiec.Był czas,że go nie było parę lat a teraz pojawił się jakby nigdy nic.

.Niezbyt dobrze,że on tam jest bo posadziłam tam różę i teraz jest zagłuszana.Jesienią muszę ją przesadzić.
Miłego dnia.
IGO!
Te pierzaste to rutewka orlikolistna. Na początku był kolor różowy,a teraz z samosiewek pokazuje się kolor biały.Nasiewa się.Znajduję w różnych miejscach pomimo,że staram się wycinać przekwitłe kwiaty.
Pozdrawiam.
IWONKA!
Sama się zastanawiam skąd tyle chwastów.Ktoś je nam sieje?
Dopiero jak podeszłam bliżej to zobaczyłam jak bardzo zarosły mi truskawki.Od razu wzięłam się za pielenie.
Na kompoście cała góra.Jeszcze chwila i nie sięgnę żeby wysypywać wiadra.Ostatnio rwałam pokrzywę na gnojówkę.Jakoś się wdrapałam
na tę górę,a w dół musiałam zjechać na 4 literach.

.Rosną tam fajne pokrzywy.
Przy okazji miałam fajny widok na ogrody.
Fajna rzecz taki parasol,ale ja mam tylko jeden na balkonie.Kupiłam od słońca bo rośliny mi tam mdlały.
Przetacznik mam w dwóch miejscach jakby co to służę sadzonką.
Pozdrawiam.
LUCYNKO!!
To tylko 3 ary.Wolne miejsca są tam gdzie wykopałam tulipany lub po śniedkach i hiacyńcikach.Wiesz ile wykopałam tulipanów?3 skrzynki.To jeszcze nie koniec.
Posadziłam aksamitki i parę innych jednorocznych.
Miłego dnia.
-- 27 maja 2019, o 17:38 --
WITAM KASIU!
Tak to orlik.Już parę lat kwitnie w tym miejscu. W tamtym roku zbierałam z niego nasiona,ale nie wiem gdzie je mam.?