Izo, wiem coś na ten tematizabella1004 pisze:Oj nie każdego moża tak łatwo wychować
Kolorowy ogród Geni - 2009r - 1cz.
- bogusia177
- Przyjaciel Forum - gold

- Od: 14 wrz 2007, o 08:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- alana

- Od: 2 wrz 2007, o 22:10
Geniu, jakie piękne fotki wrzuciłaś, a rabaty, rozkosz dla oka i roślinnej duszy
Idealnie wszystko skomponowałaś, aż szkoda, że nie masz większego ogrodu 
Pozdrawiam, Alicja
Działka w mazurskiej krainie
Działka w mazurskiej krainie
- e-genia

- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Halinko, Izabelo, wiem ,wiem to były tylko żarty.
Jolu myślę że jak przesadziłaś i będziesz ją dobrze podlewać to będzie jeszcze ładniejsza niż moja bo ja swoją dzieliłam i część wydałam i część w inne miejsce wsadziłam
Bogusiu nie wiem jak nazywa się ta róża biała jak kupowałam to jeszcze nie interesowała mnie nazwa, zresztą na etykiecie pisało tylko róża wielkokwiatowa.
Aniu i Ali dziękuję za odwiedziny trochę pracy jest ale ja jestem cała szczęśliwa że mogę sobie w ogródku popracować. żałuję tylko że nie kupiłam większej działki
GeniaZyto rododendronów mam chyba 5 albo 6 kolorów
Jolu myślę że jak przesadziłaś i będziesz ją dobrze podlewać to będzie jeszcze ładniejsza niż moja bo ja swoją dzieliłam i część wydałam i część w inne miejsce wsadziłam
Bogusiu nie wiem jak nazywa się ta róża biała jak kupowałam to jeszcze nie interesowała mnie nazwa, zresztą na etykiecie pisało tylko róża wielkokwiatowa.
Aniu i Ali dziękuję za odwiedziny trochę pracy jest ale ja jestem cała szczęśliwa że mogę sobie w ogródku popracować. żałuję tylko że nie kupiłam większej działki
GeniaZyto rododendronów mam chyba 5 albo 6 kolorów
- JacekP

- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Dzień dobry Geniu! I ja z rana przytuptałem do Ciebie z rana, by nacieszyć oczy. Te irysy z białymi, cieniowanymi językami są super! Zawsze mi ślina leciała, jak takie gdzieś zobaczyłem, bo nie posiadam. A w temacie irysów może będę miał dla Ciebie niespodziankę. Co powiesz na irysa luizjańskiego i japońskiego
One tak jak syberyjskie potrzebują sporo wody, ale widząc Twoje tawułki jestem przekonany, że u ciebie będą miały jak w raju
Niestety nie pokażę zdjęć, bo japoński jeszcze nie zakwitł a luizjański, kwitł pod moją nieobecność. Ale zdaje się, że można już podzielić.
- krzysiek86

- Od: 15 maja 2008, o 20:29
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Geniu, to prawda...
Masz przepiękne kwiaty!
Za jakiś czas przylecę do Ciebie po instrukcje, jak się z nimi obchodzić, by choć w połowie były tak piękne jak Twoje!
Ściskam mocno!
Masz przepiękne kwiaty!
Za jakiś czas przylecę do Ciebie po instrukcje, jak się z nimi obchodzić, by choć w połowie były tak piękne jak Twoje!
Ściskam mocno!
Pozdrawiam-AgnieszkaIntro, czekanie na wiosnę